Pogledajte film o nastanku albuma ‘2020’ Frenkija, Kontre i Indiga

- Advertisement -

„Dok Indigo i Sol rade u studiju, eto mi odlučili malo da prošetamo, malo da vidimo ovaj LA. Nabavio sam nove cvike, sad možemo snimati spot…“, govori Frenkie dok s Kontrom ležerno šeta i hvata kalifornijsko sunce u Los Angelesu.

https://www.youtube.com/watch?v=2dEv-f6ySB8

Detalj je to iz filma o snimanju albuma ‘2020’, naše popularne hip-hop trojke, čiju će premijeru fanovi imati priliku gledati u četvrtak 16. 4. s početkom u 20 sati na FM Jam YouTube kanalu.

Prava je to prilika da saznate šta se događalo ‘iza scene’, kako je nastao novi odlični album u Red Bullovom studiju u Los Angelesu, ali i da otkrijete pozadinski dio nastajanja jednog hip-hop albuma pod palicom vrhunskih svjetskih producenata koji su surađivali sa FKI-jem.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu "Šalji piće"

Možete vidjeti popularne repere u trenucima inspiracije kako redaju stihove na beatove…, a oni će otkriti doživljaje iz LA-ja i podijeliti sa vama sve ‘tajne’ nastanka albuma ‘2020’.

Nakon filma, svi koji budu željeli, mogu na virtuelno druženje sa FM Jam ekipom. Razgovor je zakazan na Instagramu live kod Frenkija i Kontre, gdje će svako moći sudjelovati i postavljati pitanja te iz prve ruke saznati sve što ih zanima o radu ovih repera.

Podsjetimo, ‘2020’ je treći album koji su Frenki, Kontra i Indigo realizirali zajedno s Red Bullom. U višegodišnjoj saradnji nastali su albumi ‘Putanja’ (Berlin 2016.), ‘Egzil’ (Tokio 2017.) a trilogiju je zatvorio ‘2020’ (Los Angeles 2019.).

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

O kakvom je remek djelu riječ, publika se već uvjerila na nedavno održanoj promociji u sarajevskom Domu mladih koji je bio krcat do posljednjeg mjesta. Energično, zabavno, inteligentno, pozitivno…, FKI su sve to uspjeli ugraditi u ‘2020’ radeći i stvarajući u Los Angelesu.

Već je poznato da se na albumu nalazi 12 pjesama koje slikovito prikazuju njihove dojmove pod kalifornijskim suncem, ali i noćnim svjetlima američkog velegrada. Publika je odlično reagirala na novi materijal, a sada je još preostalo da pogledate kako je sve to nastalo. Četvrtak, 16.4., 20 sati, FM Jam YouTube kanal, premijera ‘making of’ ‘2020’.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...