Poziv mladim fotografima da se prijave na konkurs za fotografisanje modnih editorijala

- Advertisement -

European Fashion Passport, Fuji i Disti pozivaju mlade fotografe da se prijave na konkurs za fotografisanje modnih editorijala u sklopu European Fashion Passport 27.-29.09. 2019 u Sarajevu.

Trideset  mladih fotografa ima priliku raditi modne editorijale sa Fuji Film foto opremom i surađivati sa mladim i perspektivnim dizajnerima Europe.

Dana 26.09. 2019. bit će upriličena radionica i prezentacija Fuji Film foto opreme na kojoj će se kandidati upoznati sa opremom koju će koristiti za snimanje modnih editorijala.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

Žiri European Fashion Passport, Fuji-a i Disti-a  odabrat će najbolji set fotografija. Nagrada za autora najboljeg seta je Fuji Film fotoaparat XT100 u setu sa objektivom.

Prijava za konkurs treba da sadrži: Ime i prezime, godinu rođenja, kontakt telefon i mail, 3-4 fotografije portreta u max rezoluciji 1200px po široj strani. Prijave slati  na mail info@efpassport.com

Prijave slati do 25.09.2019. godine.

“Foto radionica i snimanje editorijala je jos jedan segment koji smo željeli uraditi jer na ovaj naćin afirmišemo i mlade fotografe. Dajemo im priliku da surađuju sa perspektivnim i mladim dizajnerima Europe. A fotograf ciji set fotografija bude nominovan za najbolji dobija fotoaparta u setu sa objektivom Fuji Film, što je u suštini i obezbjeđenje opreme jednom od fotografa i njegovo osposobljavanje za samostalni rad. Zahvalni smo nasem partneru Disti BH sto je prepoznao vrijednost European Fashion Passporta”- rekao je  Adnan Hajrulahović Haad art direktor European Fashion Passporta.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...