Publika kaže Roy Rosenfeld: Vidimo se u Bašti snova 23. oktobra

- Advertisement -

Garden of Dreams je svim ljubiteljima elektronske muzike na peronu 2 Željezničke stanice Sarajevo nedavno priredio noć za pamćenje o kojoj se još uvijek govori, no vrijeme je da zakažemo novi ples i to već 23. oktobra u Teniskom centru Una

Ono što ovaj Garden of Dreams event čini posebnim jeste činjenica da su izvođače birali naši pratitelji na društvenim mrežama, odnosno naša publika. 

U jakoj konkurenciji prvo mjesto odnio je DJ Roy Rosenfeld

Pored njega za DJ pultom naći će se i domaća lica, all time favorite mr. Bonjasky, kao i banjalučanin Luka Čikić

Spremite se za još jedno intergalaktičko putovanje u prelijepom ambijentu restorana Una koji je našoj publici dobro poznat, kako po odličnom provodu, tako i po odličnim setovima i zanimljivim izvođačima. 

Roy Rosenfeld 

Od ranog djetinjstva svakodnevno je bio pod uticajem umjetničkog okruženja, a s vremenom je postajao sve veći umjetnik u onome što radi. Muzika, kao najveći dio umjetnosti, nije mogla biti ispuštena iz Royevih ruku i njegovog duha. Počeo je svirati i stvarati elektronsku muziku, osvajajući i razvijajući mnoge stilove. Od Techna do Tech Housea, od Minimala do Melodic Electronice, sve se svodi na kvalitet i energiju. Njegova ljubav i talent donijeli su mu priznanje šire publike. Muziku je izdao za najveće izdavačke kuće kao što su Kompakt, Systematic, Traum, Bitten, Trapez, Formatik, Kittball, Form, Great Stuff i Definitive, osvajao je vrhove top lista, nagrade, sarađivao i stekao podršku i poštovanje legenda kao što su Richie Hawtin, Dubfire, Maceo Plex, Solomun, Dixon, Marc Romboy, Kolsch, Joris Voorn, Sebastien Leger, lista se nastavlja  i do Groove Amande, Armin Van Bourena i Tiesta. Roy konstantno uspijeva da bude sve bolji i bolji, zajedno sa njegovom izdavačkom kućom Rusted na dobrom je putu za ostvarenje misije širenja jedinstvenosti po cijelom svijetu. 

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Bonjasky & Luka Čikić

Ukoliko ste bili na Garden of Dreams eventima o domaćim licima nije potrebno govoriti ništa posebno, no ako niste, vrijeme je da to i sami iskusite. 

Neobrojeno puta smo svjedočili njegovoj maestralnosti i istančanom ukusu za izbor najfinijih traka koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bonjasky će i ovaj put svim posjetiteljima pružiti ono što im najviše treba, a to su – ljubav i ples. Od regionalnog DJ-a godine u sastavu After Affair, do nastupa na festivalima kao što su Exit, Sunland, Sea Dance, Sea Star i Waveul do setova na najneobičnijim i po prvi put otkrivenim lokacijama kao što su Hum, tvrđava u Srebreniku, podno spomenika na Tjentištu, pa sve do željezničke stanice, Bonjasky je postao lider i sinonim za kvalitet, jedno od najtraženijih imena na sceni, uporedo podižući standarde produkcije i koncepta partija. 

Pored njega, još jedan od miljenika domaće publike je banjalučanin Luka Čikić. Mladalačka energija i pogon na sve 4 neizostavan su dio svakog Lukinog nastupa. Savršena uvertira, ali i nastavak koji nas očekuje nakon zvaničnog eventa…da da to nije sve!

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

After Party

Ono bez čega nijedan Garden of Dreams event ne može proći, dobro skoro nijedan, jeste after party. Naša druga kuća klub Silver and Smoke i ovog puta biće naš domaćin. Line-up čine Bonjasky, Luka Čikić i novo ime DJ scene FTLA

FTLA

Kemo a.k.a. FTLA dolazi iz Sarajeva, a publika ga je imala priliku upoznati na jednom od prvih nastupa u klubu Silver and Smoke sredinom jula. Na glasanju za headlinere ovog festivala, FTLA se izdvojio kao jedan od miljenika publike, a to mu je donijelo priliku da pokaže šta umije i zna na zvaničnom after eventu. 

Svi ste pozvani da zajedno slavimo život i ljubav uz najbolju elektronsku muziku 23. oktobra na lokaciji Teniskog centra Una sa početkom u 18h.

Prvih 100 ulaznice biće u prodaji po early bird cijeni od 15 KM i možete ih kupiti ovdje, nakon čega će u prodaji biti ograničena serija ulaznica po cijeni od 20KM, dok će cijena ulaznice na dan eventa biti 25KM. Ulaznice moguće nabaviti u sistemu kupikartu.ba kao i na njihovim prodajnim mjestima, a na dan eventa na vratima.

Vidimo se na plesnom podiju!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...