Rave party u palači Versailles

- Advertisement -

Dvorac Versailles (Palace of Versailles) nekada je bio mjesto veličanstvenih, razuzdanih zabava još u doba vladavine kralja Louisa XIV koje su trajale danima, a pozivnice za njih su bile iznimno tražene među pripadnicima francuskog visokog staleža.

I danas, slavni dvorac je mjesto na kojem se povremeno održavaju javna dešavanja, poput tradicionalnog  godišnjeg maskenbala i balova.

Ipak, ovog ljeta, Versailles će po prvi put biti domaćin jedinstvenog događaja – rave partija.

https://www.instagram.com/p/BvRzfCLnoEX/

U junu ove godine, dvorac Versailles će udružiti snage sa DJ-em i bivšim menadžerom Daft Punka Busy P-em i njegovom izdavačkom kućom Ed Banger Records i po prvi put ugostiti rave party u najpoznatijoj sobi u dvorcu – legendarnoj sobi ogledala (Hall Of Mirros).  Party pod nazivom Versailles Electro ugostit će neka od najpopularnijih imena francuske elektronske scene, uključujući DJ-eve Breakbot x Irfane, Myd i So Me, a terasa s pogledom na spektakularne francuske vrtove bit će pretvorena u plesni podij za goste.

PROČITAJTE JOŠ:  Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera

https://www.instagram.com/p/Bu6NArShoDM/

Veliki party je najavljen za 8. juni, a gosti će moći birati između standardnih ulaznica po cijeni od 22 eura ili VIP ulaznica po cijeni od 60 eura, koja uključuje pristup baru, sjedenje, čašu šampanjca i parking mjesto.

Također, dostupne će biti i zlatne ulaznice po cijeni od 160 eura, koje uključuju pristup salonu i baru Gold, sjedišta, dvije čaše šampanjca, švedski stol i parking mjesto unutar parka Versailles.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...