Event & Zabava

Rave party u palači Versailles

0

Dvorac Versailles (Palace of Versailles) nekada je bio mjesto veličanstvenih, razuzdanih zabava još u doba vladavine kralja Louisa XIV koje su trajale danima, a pozivnice za njih su bile iznimno tražene među pripadnicima francuskog visokog staleža.

I danas, slavni dvorac je mjesto na kojem se povremeno održavaju javna dešavanja, poput tradicionalnog  godišnjeg maskenbala i balova.

Ipak, ovog ljeta, Versailles će po prvi put biti domaćin jedinstvenog događaja – rave partija.

U junu ove godine, dvorac Versailles će udružiti snage sa DJ-em i bivšim menadžerom Daft Punka Busy P-em i njegovom izdavačkom kućom Ed Banger Records i po prvi put ugostiti rave party u najpoznatijoj sobi u dvorcu – legendarnoj sobi ogledala (Hall Of Mirros).  Party pod nazivom Versailles Electro ugostit će neka od najpopularnijih imena francuske elektronske scene, uključujući DJ-eve Breakbot x Irfane, Myd i So Me, a terasa s pogledom na spektakularne francuske vrtove bit će pretvorena u plesni podij za goste.

Veliki party je najavljen za 8. juni, a gosti će moći birati između standardnih ulaznica po cijeni od 22 eura ili VIP ulaznica po cijeni od 60 eura, koja uključuje pristup baru, sjedenje, čašu šampanjca i parking mjesto.

Također, dostupne će biti i zlatne ulaznice po cijeni od 160 eura, koje uključuju pristup salonu i baru Gold, sjedišta, dvije čaše šampanjca, švedski stol i parking mjesto unutar parka Versailles.

Facebook komentari

Košarkaši Milwaukeeja potvrdili prvo mjesto u Istočnoj konferenciji

Previous article

Plavi i Bordo tim imaju desetine hiljada navijača, ali se dvojica izdvajaju

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *