Red Bull Club Edition: Brown Sugar RnB u Banjoj Luci

- Advertisement -

Najveći hitovi RnB muzike, fantastična atmosfera i nezaboravan provod 22. februara očekuju banjalučku publiku, kada po drugi put u grad na Vrbasu stiže Brown Sugar RnB.

Događaj koji je pobrao sve simpatije RnB i hip hop publike u regiji, nakon početnog upoznavanja sa Banjom Lukom na festivalu Brodolom prošlog ljeta, sada stiže u Club Kabinet.

Pozivnice za ovaj event već su u opticaju, a ljubitelji plesa i dobrog provoda ulaznice mogu nabaviti online putem platforme www.kupikartu.ba po cijeni od 15KM uz uključenu konzumaciju.

PROČITAJTE JOŠ:  Foto dana: Za ljubav nikad nije kasno

“Banja Luka nam je ostala u lijepom sjećanju, i od prošlog ljeta imamo želju da se ponovo družimo, naročito u klupskom okruženju. Red Bull Club Edition je prava prilika da to i ostvarimo, jer klupska izdanja nose dodatnu pozitivnu i diskretniju atmosferu, i bliži kontakt sa publikom. Pozivamo sve zaljubljenike u RnB i ples da nam se pridruže 22. februara, a mi ćemo i ovaj put dati sve od sebe da napravimo party za pamćenje”, rekli su Merakoon i DJ Soul, domaćini serijala Brown Sugar RnB.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Komuna pjesmom “Samo ljubav je pobjeda” najavila istoimeni album

Hiljade zadovoljnih posjetilaca na proteklim klupskim i specijalnim izdanjima uživalo je uz najveće hitove zlatnog doba RnB muzike, začinjene novitetima sa svjetske muzičke scene. Banjalučka publika moći će u subotu 22. februara imati šansu da uživa u odabranim svjetskim RnB hitovima.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...