Red Bull predstavlja: Brown Sugar RnB stiže ovog petka, lokacija još uvijek tajna

- Advertisement -

Tajna edicija Brown Sugar RnB partyja u režiji Red Bulla, najavljena za petak 13. septembra, izazvala je veliko interesovanje ljubitelja RnB muzike.

Pozivnice za party su podijeljene, karte puštene u pretprodaju, glavni akteri su spremni, a najveću znatiželju publike probudila je tajnovitost mjesta održavanja. 

https://www.instagram.com/p/B2MEExKhc9R/?utm_source=ig_web_copy_link

Mnogi su na razne načine pokušali doći do informacije o lokaciji, ali bezuspješno.

„Ni mi ne znamo gdje je lokacija, ali vjerujemo da će i lokacija i event koji se priprema biti fenomenalni, kako bismo svi mi doživjeli malo drugačiji način zabave“, jednoglasni su Soul i Merakoon, DJ dvojac koji stoji iza Brown Sugar RnB-a.

Malo misterije definitivno može doprinijeti drugačijem doživljaju noćnog života, koji mladima ponekad zna postati monoton. No, i „bosanska tvrdoglavost“ je očito vrlo jaka, jer – kako kaže pomenuti dvojac – brojni fanovi su pokušali doći do informacije o lokaciji.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

„Mi možemo reći da je lokacija zatvorenog tipa, tako da se i po kiši može nesmetano zabavljati. I znamo da je lokacija u Kantonu Sarajevo“, jedine su informacije koje je Brown Sugar RnB dvojac mogao podijeliti.

Organizatori su objasnili kako namjeravaju svima olakšati, te najavljuju da će u četvrtak tokom dana objaviti adresu velikog parking prostora na kojem će biti osigurana besplatna parking mjesta za sve posjetioce. Sa parkinga će, u saradnji sa Grasom, organizovati prevoz do lokacije eventa. Vožnja će trajati maksimalno 15 do 20 minuta.

Okupljanje i prevoz do lokacije partyja planirani su u petak 13.9.2019. godine, od 21:00 do 22:15, kada polazi zadnji autobus sa gostima. Tokom eventa, svim učesnicima će u svakom trenutku biti omogućen pristup parkingu ili taksiju, tako da će svi imati slobodu kretanja nakon što party počne na tajnoj lokaciji.

U saradnji sa Grasom, tokom noći će biti organizovan autobuski prevoz s polascima u 2, 3 i 4 sata ujutro: autobus će od lokacije partyja voziti krug po gradu, relacijom kojom vozi i tramvaj, te će svi moći izaći na željenoj autobuskoj stanici kako bi što lakše došli do svojih domova.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Brown Sugar RnB Secret Editon u organizaciji Red Bulla je na putu da u petak 13.9.2019. godine zaljubljenicima u RnB muziku priredi posebnu noć punu zabave i neizvjesnosti u prostoru u kojem se do sada nisu održavali ovakvi partyji. Tajnovitost lokacije daje posebnu draž ovom eventu, koji će – pored vrhunske muzike i zabave – publici donijeti i malo drugačije iskustvo koje će dugo pamtiti. 

U četvrtak će biti obznanjeno mjesto na kojem će se gosti okupiti u petak 13. septembra, u terminu od 21:00 do 22:15, kada je planiran polazak zadnjeg autobusa koji će prevoziti publiku do lokacije partyja.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...