Event & Zabava

Red Bull predstavlja: Brown Sugar RnB u Sarajevu na tajnoj lokaciji

0
Sulejman Omerbasic

Nakon festivalske atmosfere i intenzivnih noćnih izlazaka ovog ljeta, deveti mjesec je počeo tiho, bez većih muzičkih događanja.

Ipak, septembarsko buđenje fanova RnB-a je planirano za petak, 13.9.2019. godine. Red Bull predstavlja Brown Sugar RnB party, koji ovog puta ne samo da dolazi u specijalnom izdanju, već je pod velom tajne ostavljena i lokacija održavanja eventa.

Tokom protekle godine Red Bull je predstavio nekoliko specijalnih Brown Sugar RnB edicija u Sarajevu (u Domu mladih, Zetri i na bazenima Termalne Rivijere), te veliki broj klupskih evenata i festivalskih nastupa.

Ovog puta, organizatori su se odlučili za malo misteriozniji pristup. Pozivnice za tajno izdanje partyja bit će podijeljene najkasnije u petak, a samo mali broj ulaznica će istog dana biti pušten u prodaju u caffe baru Opera u Sarajevu i na prodajnom mjestu na Skenderiji.

Niko od onih koji dobiju pozivnicu ili kupe ulaznicu neće saznati lokaciju održavanja partyja. Organizatori će naknadno objaviti mjesto okupljanja na kojem će čekati autobusi Grasa, koji će učesnike potom prevesti do tajne lokacije.

Ono što nije tajna jeste da će na posebno pripremljenoj lokaciji goste dočekati Brown Sugar RnB dvojac DJ-eva s posebno pripremljenom audio-vizuelnom opremom u samo za tu noć preuređenom prostoru.

Poznato je da na specijalnim izdanjima partyja DJ-evi uvijek imaju i posebne, prethodno nenajavljene goste, pa takva vrsta iznenađenja neće izostati ni ovog puta.

Uskoro se očekuje više informacija o načinu dolaska na tajnu lokaciju u petak 13. septembra, na Brown Sugar RnB Secret Editon u režiji Red Bulla.

Facebook komentari


Željo će uveličati proslavu rođendana Jedinstva

Previous article

‘Bad Boys For Life’ – Pogledajte kako Will Smith i Martin Lawrence ponovo ‘razvaljuju’

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *