Red Bull Presents: Bruca, Braca, Bruda i Brada najavljuju koncert Helem Nejse u Domu mladih 

- Advertisement -

Nova epizoda popularnog crtića „Bruca, Braca, Bruda, Brada“, ovaj put stiže u svojstvu najave sarajevskog koncerta grupe Helem Nejse koji je zakazan za 21. mart u Domu mladih. Saznajte kakva su Bracina očekivanja, šta o tome misli Bruca, da li će ići Brada i kakvih poslovnih interesa u tome svemu ima Bruda.

https://www.youtube.com/watch?v=rhDPS6PYz9E&feature=youtu.be

Podsjećamo, popularna internet animirana serija po imenu „Bruca, Braca, Bruda, Brada“, inicijalno je kreirana kao lančani skeč unutar jedne od rubrika podcasta „Helem Nejse Rejdio Šou“ koji pričom o četvorici likova iz Švrakinog sela tematizira najaktuelnije društvene probleme. 

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković

Šuška se tako po mahali, razne priče kruže, Bruda bi sa Curom mogao gostovati na koncertu i odrepati, sada već balkanski hip hop klasik – „Sibirski tigar.“ 

Prema tome, zasigurno slijedi uzavrela i napeta atmosfera već u samoj pripremi i najavi koncerta, a na sarajevskoj publici je da kupi kartu na vrijeme i uživa u spektaklu kakav do sada nisu doživjeli. 

PROČITAJTE JOŠ:  Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

Karte se mogu kupiti u caffe „Opera“ i on line prodaja na  kupikartu.ba. U toku je akcija „early bird“ za 10 KM koliko košta karta u pretprodaji dobije se i jedan „Džaber“, kako popularna grupa naziva pozivnicu. 

Prvi dan proljeća, 21. mart, uz prijeko potrebno sunce, vedrinu i bolje raspoloženje donosi nam i koncert sve popularnije grupe Helem Nejse, koja će u sarajevskom Domu mladih pod etiketom Red Bull Presents održati prvi veliki samostalni koncert u rodnom gradu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...