Sa Tanjom na ti – Nancy Abdel Sakhi

- Advertisement -

Novo izdanje talk showa Sa Tanjom na ti donosi zanimljivu žensku priču između urednice i voditeljice Tanje S. Đurović i Nancy Abdel Sakhi, nekadašnje novinarke, a sada glumice koja je prva, 2003. godine poželjela dobrodošlicu gledateljima TV Pink BH.

Nancy Abdel Sakhi
Nancy Abdel Sakhi

Jedinstvena Nancy koja je uvijek plijenila pažnju svojom neobičnošću sa Tanjom će evocirati uspomene na novinarski i voditeljski posao na TV Pink BH, govorit će o svojim talentima, glumi, muzici, ali i o muško-ženskim odnosima koji su light motiv emisije.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković

Ljubitelji filma je poznaju iz ostvarenja „Nafaka“ gdje je igrala glavnu ulogu, imala je zapažene uloge u filmu „Dolina sunca“ i „Ljeto u zlatnoj dolini“, a iza nje su i brojne uloge u pozorišnim predstavama u BiH i Hrvatskoj.

Nancy će u opuštenoj atmosferi pokazati da je ista i kada se upale i kada se ugase kamere, te da je osoba koju ljudi vole i rado su u njenom društvu. Talk show „ Sa Tanjom na ti“ pogledajte u nedjelju, 24. januara od 23 sata.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

https://www.youtube.com/watch?v=IMQs20_LU-w

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...