Sergej Ćetković održao dva koncerta u Sava centru i proslavio 42. rođendan

- Advertisement -

Sergej Ćetković održao je dva spektakularna koncerta u beogradskom Sava centru, čija dvorana je obje večeri bila popunjena do posljednjeg mjesta. Popularni crnogorski pjevač je pjevao damama za 8. mart, i ujedno na najljepši način proslavio svoj 42. rođendan. Specijalna gošća na njegovim koncertima bila je Jasna Gospić, koleginica i velika pjevačeva prijateljica, sa kojom je snimio prelijepi i izuzetno slušan duet “Da si tu”.

– Atmosfera je bila fantastična. Prvi put sam prisustvovala nekom Sergejevom koncertu i oduševila sam se njegovom energijom i načinom na koji komunicira sa publikom. Sergej je nevjerovatno talentovan, zaista sam uživala u toj perfekciji izvođenja njegovih pjesama, ali i u atmosferi prepunoj najljepših emocija. Bila mi je čast i zadovoljsto da sam bila njegova gošća i na jednom i drugom koncertu. Poželjela sam mu još mnogo rođendana, ali i ovako punih dvorana širom regiona, jer Sergej je zaista jedinstven- kaže Jasna Gospić.

PROČITAJTE JOŠ:  Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera

Poslije drugog koncerta, Sergej je u društvu prijatelja i kolega i na zvaničnoj zabavi proslavio 42. rođendan, a pjevalo se i plesalo do ranih jutarnjih sati. U opuštenoj atmosferi nakon odlično odrađenog posla, Ćetković je za prijatelje zapjevao i narodnjake, pa je između ostalih goste počastio izvedbom hitova Halida Bešlića, a video poruku su Jasna i Sergej poslali našoj narodnjačkoj legendi.

Među brojnim poznatim ličnostima na rođendanu uz Jasnu Gospić su bili i pjevačica Jelena Tomašević, bivši košarkaš, a danas potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević, voditeljica popularne emisije “Balkanskom ulicom” Vesna Dedić i brojni drugi.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...