Skijanje i Brown Sugar RnB zabava na Jahorini

- Advertisement -

Subota na Jahorini je rezervisana za masovni spust skijaša i boardera, Red Bull Home Run. Pored sportskog takmičenja veoma važan segment ovog događanja koji se po šesti put održava na olimpijskoj ljepotici bude uvijek muzički event na snijegu. Tako će i ove godine ispred Kolibe pored hotel Termaga na open air partyju prisutne rasplesati veoma popularni dvojac Brown Sugar RnB.

Merakoon i Soul redovno donose fantastičnu RnB i hip hop zabavu, u šta su se mogli uvjeriti prisutni na brojnim eventima u sarajevskim i tuzlanskim klubovima. Obzirom da sarajevska publika u martu nije imala priliku slušati ovaj dvojac, ovo će biti prilika da na snijegu uživaju u popularnoj muzici. Zagrijavanje počinje već od 15h, a Brown Sugar RnB ostaje i nakon utrke na velikom afterpartyu, koji će se održati u ciljnoj zoni kod Kolibe hotela Termag.

PROČITAJTE JOŠ:  Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

“Sa posebnom pažnjom pripremamo se za Jahorinu, i želja nam je da ovaj party svima ostane u sjećanju, obzirom da se radi o prvom open air Brown Sugar RnB-u. Posebna draž je što se održava na snijegu, i veseli nas što u BiH imamo uslove za ovakve događaje na vrhunskom nivou. Prošlog mjeseca na Bjelašnici loše vremenske prilike nisu dozvolile održavanje utrke i zabave. Zato smo ovaj put dvostruko motivisani, i pozivamo sve trkače i posjetioce da nam se pridruže u subotu na Jahorini. Ovo je i jedina martovska prilika da sarajevska publika pleše uz Brown Sugar RnB. Obzirom da u martu nismo prisutni u gradu, to može značiti samo da za april pripremamo veliki event vrijedan čekanja.” izjavili su pred event na Jahorini dvojac iz Brown Sugar RnBa.

PROČITAJTE JOŠ:  Pogledajte kako Sarajevo izgleda prvu noć ramazana

Odbrojavanje za Red Bull Home Run uveliko traje, a organizatori privode kraju i posljednje pripreme. Takmičare i ove godine očekuju vrijedne nagrade. To su 3x vikend skipass, 3x vikend za dvoje u hotelu Termag, adrenalinska vožnja quadom, rafting na Drini, romantični vikend za dvoje (vikendice VIP Jahorina), ženska skijaška kaciga (Planet Bike) te HEAD race skije (Bracom).

Prijave su otvorene od 12h ispred Kolibe, hotel Termag.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...