Event & ZabavaLife news

Sljedeći Fortnite koncert ugostit će Arianu Grande

0
Sljedeći Fortnite koncert ugostit će Arianu Grande, Life.ba

Epic Games nastavlja sa svojim koncertima u Fortniteu. Tvrtka je objavila da će “velika zvijezda” nastupiti u sljedećoj seriji koncerata pod nazivom Rift Tour. Riječ je o američkoj pop pjevačici Ariani Grande, a serija koncerata započet će 6. kolovoza te će trajati do 8. kolovoza.

Iz Epic Gamesa su preporučili igračima da budu spremni u igri sat vremena prije početka koncerta, kako bi se mogli bez problema priključiti Rift Tour koncertu. Popis pjesama Rift Toura objavit će se 30 minuta prije početka koncerta, piše Engadget.

Koncerti u Fortniteu privukli su veliku pažnju igrača, a to im je u konačnici i primarni cilj. Epic želi privući nove igrače i zadržati već postojeće pa se trudi svake godine ponuditi nešto inovativno.

LIFE:  BiH druga u svijetu po smrtnosti od koronavirusa, i prva u Evropi

Osim koncerta, Epic će prodavati skin temeljen na liku Ariane Grande u sklopu svoje Icon Serije u kojoj su i neke druge poznate ličnosti (npr. LeBron James). Novi Ariana Grande skin će biti dostupan u Epic trgovini od 4. kolovoza, što će omogućiti igračima da se pojave na koncertu odjeveni kao poznata pjevačica.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like