Šta je Kaliopi oprostila Tanji Đurović?!

- Advertisement -

U novom izdanju talk showa ”Sa Tanjom na ti” gostovat će Kaliopi Bukle, muzička diva izuzetnih vokalnih sposobnosti čiji su glas poredili sa veličanstvenim vokalom čuvene Mariae Callas.

Urednica i voditeljica Tanja S. Đurović razgovarat će sa Kaliopi o muško-ženskim odnosima, poslovnim ambicijama, odnosima u porodici i o drugim atraktivnim temama.

Uvijek zanimljiva Kaliopi gledateljima TV Pink BH će otkriti tajnu pozitivne energije, šta je to neophodno za uspjeh u karijeri, govorit će o svoja dva braka, te zbog čega bi ponovo zaprosila svog bivšeg supruga Romea Grilla sa kojim izvrsno sarađuje. Biće riječi o njenoj hrabrosti da se suoči sa izazovima, iskušenjima, patnjom i teškoćama iz kojih je učila, njenom predstojećem učešću na Euroviziji, pripremama i promociji pjesme „Dona“ sa kojom će Makedoniju predstavljati na ovom prestižnom muzičkom takmičenju koje se ove godine održava u Stokholmu.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković

Talk show „Sa Tanjom na ti“ pogledajte u nedjelju, 24. aprila od 23:00 sati u programu TV Pink BH.

https://www.youtube.com/watch?v=W3Iu_6qeIx4

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...