Event & Zabava

Sve spremno za koncert Petra Graše u Širokom Brijegu

0
Sve spremno za koncert Petra Graše u Širokom Brijegu, Life.ba

edna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Petar Grašo održat će veliki koncert u petak, 27. prosinca, u dvorani Pecara u Širokom Brijegu, s početkom u 20 sati.

U dvorani u kojoj su nastupile neke od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda poput Olivera Dragojevića, Stjepana Hausera, Mate Miše Kovača, Željka Joksimovića i drugih, Grašo će svojim fanovima iz cijele zemlje i dijaspore prirediti vrhunsku i nezaboravnu večer ispunjenu brojnim hitovima iz dugogodišnje karijere, a također će izvesti i aktualni singl “Fritula”, priopćili su organizatori.

Osim ulaznica za VIP backstage koje se prodaju po cijeni od 40 maraka, u prodaji su i ulaznice za tribine po cijeni od 25 maraka, te ulaznice za parter koje koštaju 20 maraka. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima u Mostaru i Širokom Brijegu, a dostupne su i za kupovinu preko interneta sve do petka, dok će na dan koncerta biti dostupne i na blagajni dvorane Pecara od 18 sati.

LIFE:  Samo JEDAN dan nas dijeli od spektakla - pridružite se i ludo se zabavite

Osim odličnog glazbenog repertoara, organizatori navode kako se priprema i vrhunski produkcijski show, te pozivaju sve na zajedničku proslavu blagdana i prednovogodišnje slavlje, što će, po njihovim riječima, ovaj koncert i biti.

“Grašo spada među najtalentiranije i najkompletnije izvođače današnjice, a mnogi ga smatraju nasljednikom Olivera Dragojevića. Koliko ga publika voli, najbolje govore rasprodane dvorane koje puni s lakoćom i svi koji dođu sigurno će uživati”, priopćili su iz agencije PRimera.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like