Event & Zabava

Televizija ili YouTube? Održan MeetUp uživo, prenosimo dio atmosfere

0

U sarajevskom Coloseum Clubu u četvrtak navečer održan je prvi ovogodišnji “Meetup uživo” kojim, kako su najavili, Life.ba i FOR FIVE dma “nastavljaju misiju smislenih razgovora i uvezivanja kompetentnih osoba iz različitih sfera društvenog života u Bosni i Hercegovini”.

Razgovaralo se o televiziji, You Tubeu, novinarima, marketingu, medijima…, a pred brojnim gostima iz poslovnog svijeta o svojim iskustvima govorila su prepoznatljiva tv lica u Bosni i Hercegovini Maja Miralem (BHT1), Sanela Dujković (N1) i Denis Huseinbegović (Nova BH), dok je kao “predstavnik” jedne sasvim nove generacije, o onome što radi te kako sa stotinama hiljada sljedbenika na društvenim mrežama komunicira, govorio “youtuber” Nedim Lepić. 

Dr. sci. Lejla Turčilo, profesorica na Odsjeku Komunikologija/Žurnalistika Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu prenijela je dio znanja, a o tome kako funkcionira svijet marketinga iz vlastitog iskustva moglo se čuti od Nermine Mašala (Universal Media).

Samira Poričanin – Petrešin, koja se sjajno snašla u “grotlu tviteraša” tokom proteklog Druženja sa lajne, i ovaj put bila je u ulozi moderatorice. Zvanični dio druženja nastavljen je uz Red Bull Music Disco set za koji je bio zadužen DJ Indigo, dok su prijatelji Mastercard, Eronet, NLB Banka i Marbo, za najaktivnije goste pripremili i simobolične poklone.

U nastavku prenosimo dio atmosfere za ovog druženja:

Prenosimo dio atmosfere sa prvog ovogodišnjeg Meetupa uživo održanog u četvrtak navečer u sarajevskom Coloseum Clubu.

Prenosimo dio atmosfere sa prvog ovogodišnjeg Meetupa uživo održanog u četvrtak navečer u sarajevskom Coloseum Clubu. Fotografije možete pogledati na ovom linku https://bit.ly/2KLpWO0

Gepostet von Life.ba am Freitag, 22. November 2019

U sarajevskom Coloseum Clubu održan je “Meetup uživo” kojim Life.ba i FOR FIVE dma “nastavljaju misiju smislenih razgovora i uvezivanja kompetentnih osoba iz različitih sfera društvenog života”.

U sarajevskom Coloseum Clubu održan je prvi ovogodišnji “Meetup uživo” kojim, kako su najavili, Life.ba i FOR FIVE digital media advertising “nastavljaju misiju smislenih razgovora i uvezivanja kompetentnih osoba iz različitih sfera društvenog života u Bosni i Hercegovini”. Više o događaju ovdje https://bit.ly/2PgwQ0w

Gepostet von Life.ba am Freitag, 13. Dezember 2019

Cijeli razgovor možete pogledati na linku ispod:

LIFE:  Off road u Parku prirode Blidinje

Foto: Amel Emrić

#MEETUPUZIVO

Nije workshop, nije konferencija, a nije ni radionica.Besplatan ulaz.Svi ste dobro došli.Coloseum Club HIT Casinos#meetupuzivo #redbullbih #eronet #zasvestodolazi #forfivedma #lifeba

Gepostet von Life.ba am Donnerstag, 21. November 2019

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *