Televizija ili YouTube? Održan MeetUp uživo, prenosimo dio atmosfere

- Advertisement -

U sarajevskom Coloseum Clubu u četvrtak navečer održan je prvi ovogodišnji “Meetup uživo” kojim, kako su najavili, Life.ba i FOR FIVE dma “nastavljaju misiju smislenih razgovora i uvezivanja kompetentnih osoba iz različitih sfera društvenog života u Bosni i Hercegovini”.

Razgovaralo se o televiziji, You Tubeu, novinarima, marketingu, medijima…, a pred brojnim gostima iz poslovnog svijeta o svojim iskustvima govorila su prepoznatljiva tv lica u Bosni i Hercegovini Maja Miralem (BHT1), Sanela Dujković (N1) i Denis Huseinbegović (Nova BH), dok je kao “predstavnik” jedne sasvim nove generacije, o onome što radi te kako sa stotinama hiljada sljedbenika na društvenim mrežama komunicira, govorio “youtuber” Nedim Lepić. 

PROČITAJTE JOŠ:  Eldin Huseinbegović pred koncerte: Zahvaljujući muzici putujem širom svijeta i upoznajem nove narode i kulture

Dr. sci. Lejla Turčilo, profesorica na Odsjeku Komunikologija/Žurnalistika Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu prenijela je dio znanja, a o tome kako funkcionira svijet marketinga iz vlastitog iskustva moglo se čuti od Nermine Mašala (Universal Media).

Samira Poričanin – Petrešin, koja se sjajno snašla u “grotlu tviteraša” tokom proteklog Druženja sa lajne, i ovaj put bila je u ulozi moderatorice. Zvanični dio druženja nastavljen je uz Red Bull Music Disco set za koji je bio zadužen DJ Indigo, dok su prijatelji Mastercard, Eronet, NLB Banka i Marbo, za najaktivnije goste pripremili i simobolične poklone.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković

U nastavku prenosimo dio atmosfere za ovog druženja:

https://www.facebook.com/life.magazin.ba/videos/955773178135273/

https://www.facebook.com/life.magazin.ba/videos/498840977646043/

Cijeli razgovor možete pogledati na linku ispod:

Foto: Amel Emrić

https://www.facebook.com/life.magazin.ba/videos/2594390680651290/

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...