Tražilo se mjesto više – Bestseller ”Ključ besmrtnosti” Harija Slipičevića promoviran u Beogradu

- Advertisement -

Bosanskohercegovački bestseller ”Ključ besmrtnosti”, autora Harija Slipičevića promoviran je u Beogradu.

Sala Bukmarker Delfi SKC, bila je mala da primi sve zainteresovane za predstavljanje novog izdanja misterioznog romana koji je u kratkom periodu postao najprodavanija knjiga u regionu. Interes javnosti bio je iznimno velik, te su brojni morali promociju pratiti stojeći.

Novo izdanje Slipičevićevog romana objavljeno je u ediciji čuvene beogradske izdavačke kuće Laguna, u čijoj organizaciji je upriličena i promocija. O romanu su govorili urednik Srđan Krstić, te autor Hari Slipičević, dok je program moderirala Maja Šarić.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

”Bila je prekrasna noć u Beogradu. Drago mi je da ”Ključ besmrtnosti” nastavlja svoj put i stiže do sve većeg broja čitatelja.” – poručio je autor romana, Hari Slipičević.

”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca sa holandskom adresom, Harija Slipičevića. Napeta priča romana ”Ključ besmrtnosti” koja vodi čitatelje kroz savremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet istorijskih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. u priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, naučnik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

”Ključ besmrtnosti” je zamišljen kao prvi dio trilogije. Svi oni koji su čitali roman i poželjeli nastaviti pratiti avanture glavnih likova i saznati više o misterijama iz davnina, mogu uskoro očekivati nastavak, obzirom da je drugi dio trilogije već u pripremi.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...