Event & Zabava

Treće izdanje: Brown Sugar RnB veliki party na bazenu u Sarajevu

0
Sulejman Omerbasic

Nakon veoma uspješne specijalne edicije Brown Sugar RnB koja je u januaru održana u Domu mladih, i one još veće iz aprila u Zetri, najavljeno je i treće ljetno izdanje ove posebne zabave.

Specijalne edicije u saradnji sa Red Bullom su posebne, a ova najavljena za subotu, 6.7.2019. godine na bazenu Termalne rivijere obećava nesvakidašnju i zanimljivu ljetnu zabavu.

Event na bazenu najavljen je od 18 sati do ponoći, sa šest sati svjetski popularne muzike i posebnog ugođaja.

Dvojac koji ponosno stoji iza veoma popularnog domaćeg zabavnog projekta Brown Sugar RnB, Dj Soul i Merakoon najavljuju posebno ljetnje izdanje koje će biti puno iznenađenja.

LIFE:  Velika pjesnička imena na 100. Šantićevim večerima poezije

Samo lokacija eventa, bazen u sklopu hotela Hills, pruža bezbroj mogućnosti za nesvakidašnju zabavu u glavnom gradu BiH.

I ovo treće izdanje će biti event sa pozivnicama, a partneri projekta UniCredit Bank dd Mostar su pripremili posebne pogodnosti za određeni broj karata koje će preko sistema kupikartu.ba biti puštene u prodaju. Naime, kupac jedne karte Mastercard® karticom UniCredit Bank će drugu kartu dobiti gratis.

Mali kontigent karata sa “early bird” cijenama će uskoro biti pušten u prodaju, a organizatori će redovno obavještavati o drugim pogodnostima koje očekuju sve fanove dobre zabave na bazenu Termalne rivijere.

Facebook komentari

[ovako je to bilo] Video: Prvi Garden of Dreams festival u Sarajevu

Previous article

Mehić potpisao petogodišnji ugovor sa Željom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *