Treće izdanje: Brown Sugar RnB veliki party na bazenu u Sarajevu

- Advertisement -

Nakon veoma uspješne specijalne edicije Brown Sugar RnB koja je u januaru održana u Domu mladih, i one još veće iz aprila u Zetri, najavljeno je i treće ljetno izdanje ove posebne zabave.

Specijalne edicije u saradnji sa Red Bullom su posebne, a ova najavljena za subotu, 6.7.2019. godine na bazenu Termalne rivijere obećava nesvakidašnju i zanimljivu ljetnu zabavu.

Event na bazenu najavljen je od 18 sati do ponoći, sa šest sati svjetski popularne muzike i posebnog ugođaja.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković

Dvojac koji ponosno stoji iza veoma popularnog domaćeg zabavnog projekta Brown Sugar RnB, Dj Soul i Merakoon najavljuju posebno ljetnje izdanje koje će biti puno iznenađenja.

Samo lokacija eventa, bazen u sklopu hotela Hills, pruža bezbroj mogućnosti za nesvakidašnju zabavu u glavnom gradu BiH.

I ovo treće izdanje će biti event sa pozivnicama, a partneri projekta UniCredit Bank dd Mostar su pripremili posebne pogodnosti za određeni broj karata koje će preko sistema kupikartu.ba biti puštene u prodaju. Naime, kupac jedne karte Mastercard® karticom UniCredit Bank će drugu kartu dobiti gratis.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

Mali kontigent karata sa “early bird” cijenama će uskoro biti pušten u prodaju, a organizatori će redovno obavještavati o drugim pogodnostima koje očekuju sve fanove dobre zabave na bazenu Termalne rivijere.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...