Reality

AGONIJI NEMA KRAJA, STIGLA PRIJETNJA ZA KULIĆE! Oglasila se koordinatorica klinike u kojoj je Miljana operisana i poručila OVO

0
AGONIJI NEMA KRAJA, STIGLA PRIJETNJA ZA KULIĆE! Oglasila se koordinatorica klinike u kojoj je Miljana operisana i poručila OVO, Life.ba

Miljana Kulić operisala je želudac u jednoj bolnici u Turskoj, i tada je počela njena agonija.

Naime, njoj se zdravstveno stanje iskomplikovalo nakon intervencije zbog čega je hitno operisana u Kliničkom centru Niš.

Njena majka Marija danas je poručila da nikome ne bi preporučila da ode u kliniku koju je posjetila njena kćerka, te da će ih tužiti zbog toga što je rijaliti učesnici bilo ugroženo zdravstveno stanje.

Sada se na društvenoj mreži Instagram oglasila se Milena Selmani, stručni konsultant i koordinator klinike u kojoj je Miljana operisana i javno zaprijetila Kulićima.

-Hajde ispričaj šta imaš, pa da onda puštamo snimke i dokaze – napisala je Minela na svom Instagram storiju, nakon što je pročitala izjavu Marije Kulić.

-Malo sam bolje, situacija se malo stabilizovala, pa sam zbog toga malo bolje. Sedim u crkvi, sedim ispred bolnice, idem tamo-vamo. Miljana je bolje, kažu da je bolje, čula sam se njom, šta će da mi kaže… Ne zna šta ju je snašlo, šta može da kaže, važno je da ide na bolje – rekla je Marija i dodala:

LIFE:  (VIDEO) Dejan napokon pokazao kako izgleda soba koju je napustio prije pet godina

-U tu kliniku ni slučajno da je neko išao! Ma, ni slučajno! Tek ću da pričam kad prođe sve ovo, izvinite zaista, nemam snage više da pričam – zaključila je Marija za Pink.rs.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like