Reality

Budući zadrugar izvrijeđao Mensura: “Prikriveni vehabija i ljudski izmet”

0
Budući zadrugar izvrijeđao Mensura: “Prikriveni vehabija i ljudski izmet”, Life.ba

Nekadašnji zadrugar Mensur Ajdarpašić našao se na udaru kaskadera Uroša Ćertića, koji je potpisao ugovor za učešće u predstojećoj, šestoj sezoni rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Naime, Uroš je putem društvenih mreža reagovao na vijest da je Mensur navodno prebio bivšu djevojku, te da ga mještani Bara, kako se prenosi, nisu prijavili policiji jer se plaše njegovog brata koji je navodno kriminalac.

– Po mom mišljenju prikriveni vehabija i ljudski izmet. Mafija usred Beograda na nacionalnoj televiziji i prijeti učesnicima: “Sve ću vas zaklati” i tako dalje, i tako dalje. Hajde baš da vidim kako ti to kolješ, djevojčice mala koja je pitala za dozvolu da hoda Barom i da trenira gdje trenira i tako dalje. Pu! – bio je oštar Ćertić na Instagramu.

– Neandertalcu, brat se tebe srami, a ti se kuneš u njega i lažeš. Hajde da vidimo kako ti to kolješ Srbe u “Zadruzi 6”. Jedva čekam – zaključio je kaskader, čime je izazvao čitav niz podijeljenih komentara na društvenim mrežama.

LIFE:  Mina u vezi sa Mensurovim drugom, sve iznenadilo kako se ponio Ajdarpašić

“Niti možeš sa sigurnošću da tvrdiš da je pretukao djevojku, niti da je vehabija, što je, inače, nacionalistički ispad, a na sve to mu stavljaš u usta riječi koje nije rekao jer i da je rekao da će ‘zaklati sve’ nije rekao da će ‘zaklati sve Srbe’, što je izvrtanje činjenica i riječi”, napisao je jedan korisnik Tvitera, dok su se drugi nadovezali riječima da mu se “smiješi tužba kao i ona od Jovane Jeremić” i da se “zaigrao rijalitija mesecima prije ‘Zadruge'”.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like