Reality

Dalila na lajvu govorila kako je smršala, ali i kad joj je Dejan nedostajao

0
Dalila na lajvu govorila kako je smršala, ali i kad joj je Dejan nedostajao, Life.ba

Dalila Dragojević je danas putovala za Beograd, a tokom puta je upalila lajv na Instagramu i odgovarala pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

Jedno od pitanja odnosilo se na to kako je smrđala, a tokom odgovora nadovezala se i na to da li joj Dejan nedostaje u Šepku.

– Imala sam nervne slomove u Zadruzi, onda sam izašla, doživjela šta sam doživjela, nisam znala da ce biti takav linc, prestala sam da jedem, Marijana me je tjerala da jedem. To je to. Izgubila sam apetit, samo se kljukam energetskim picima, cigaretama. Sad me je otac tjerao da jedem piletinu, pojela sam biftek neki, ali samo 2, 3 zalogaja. Nije ovo zdravo mršavljenje, skinula sam 20 kilograma. Dosta ljudi mi je reklo da prekontrolišem štitnu žlijezdu, rekla je Dalila i dodala:

– Uhvatila me je depresija, uopšte nisam bila svjesna nekih stvari. Najteže mi je bilo kad sam došla kući i otvorila vrata, ipak sam tu provela vrijeme sa jednom osobom. Kad sam osjetila miris, nije mi bilo svejedno, ali mora da se nastavi život. To je to, ne mogu da padam. Ne nedostaje mi, ali nije svejedno kad sam kod kuće. Ta stvar navike koja je ostala tu, ali vremenom će da iščezne. Mama mi je rekla da sam mnogo mršava, da sam dobila anoreksiju, baš se uplašila. Ja kada sam vidjela 62 kilograma nije mi bilo dobro. Kada sam ušla imala sam 75 kilograma. Nemam strije, nije mi ostala ona koža, volim kada sam mršava, kada mi iskoče kosti – rekla je Dalila.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like