Reality

Dejan i Dalila prvi put zajedno bez kamera, poznato kakve zahtjeve imaju

0
Dejan i Dalila prvi put zajedno bez kamera, poznato kakve zahtjeve imaju, Life.ba

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević odlučili su da se razvesti nakon njene prevare u rijalitiju Zadruga 5.

Poslije mnogobrojnih skandala, uvreda i fizičkih okršaja ovaj bivši par će se suočiti uskoro oči u oči na sudu kako bi okončao brak i formalno do kraja. Tim povodom se za “Blic” oglasio izvor blizak bivšim supružnicima i otkrio sledeće detalje.

– Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo je i strah da će Dejan promeniti ploču pa će ipak zatražiti dio imovine iako je rekao da ništa neće da deli sa njom – priča izvor za “Blic” pa dodaje:

– Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Dejanu jedino smeta što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila kao po običaju praviti rijaliti i u sudnici, jer je navikao na njene skandale i scene. – završava izvor blizak njima.

Podsjetimo se, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod braka dok su još bili na velelepnom imanju u Šimanovcima, a rijetko ko je tada povjerovao da su zaista potpisali, te su svi mislili da je ovo rijaliti igra koju igraju da bi izašli kao pobjednici, a onda se oglasio David, Dejanov brat koji je otkrio šta je istina.

LIFE:  (VIDEO) Da li su Dalila i Filip nakon emisije završili zajedno?

– Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda!- napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

(blic.rs)


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like