Reality

Detalji drame u KC Niš: Umrijeću ti mamice!

0
Detalji drame u KC Niš: Umrijeću ti mamice!, Life.ba

 

Agonija zbog teškog zdravstvenog stanja Miljane Kulić, koja je u subotu hitno primljena u Urgentni centar u Nišu s velikim bolovima u stomaku, kada joj je konstatovano pucanje slezine, a što je navodno poslejdica operacije smanjenja želuca koju je imala u Turskoj, i dalje traje.

I dok cijela javnost, a posebno brojni fanovi rijaliti zvezde s zebnjom iščekuju svaku novost o njenom zdravstvenom stanju i nadaju se oporavku, Kurir ekskluzivno otkriva nove detalje drame iz bolnice u Nišu, koja traje od prošlog vikenda, kada je Miljana hitno operisana.

Izvor Kurira sa lica mjesta ispričao nam je šta se sve dešava u Urgentnom centru u Nišu i kako se Miljanina porodica držala od trenutka kada je Kulićeva hitno hospitalizovana.

– Porodica je dovela Miljanu u subotu u Klinički centar u Nišu. Svi su bili izbezumljeni, a Miksi se previjala od bolova. Jaukala je da ne može da izdrži, ponavljala je: “Umrijeću ti, mamice, ne mogu…” Marija je plakala, molila je doktore da pomognu njenoj kćerki. Žena nije znala šta ju je snašlo. Sve vrijeme je nervozno šetala, dok je Miljana bila na pregledima i snimanjima. Siniša je samo nijemo stajao, vidjelo se da je bio u šoku, a strogo su im oboma zabranjeni stresovi. Kada su joj rekli da je Miljana loše i da je njeno stanje generalno jako teško, Marija je počela da plače i da se trese od šoka. Preklinjala je doktore da joj spasu kćerku, rekao je izvor Kurira i nastavio:

– U jednom trenutku joj je i pozlilo, morali su i zbog nje da intervenišu i da joj daju nešto za smirenje. Odmah su odlučili da Miljanu zadrže u bolnici, tu noć su i odlučili da mora hitno da se operiše i da joj se odstrani slezina. Marija je zahtevala da ostane tu noć kod kćerke i da joj se nađe, ali doktori su bili izričiti da je to zabranjeno zbog korone. Kako bi se malo smirila, izašli su joj u susret i dali su im nekoliko minuta da se vide i pozdrave, a zatim su im rekli da idu kući i da dođu ujutro, kada će imati nove informacije. Nekako su ih poslušali, a onda je Marija i objavila na Instagramu da je Miljana zadržana u bolnici – priča izvor sa lica mjesta.

LIFE:  (FOTO) Miljana ne dolazi kod Dušice: Objasnila i razlog

Inače, za nju se raspituju fanovi iz cijelog svijeta, bukvalno, na stotine ljudi je zvalo KC Niš da se raspita za stanje svoje omiljene rijaliti zvezde i da ponudi pomoć.

– Čak je zvao i jedan doktor iz Švajcarske da nudi pomoć. Kolege iz KC Niš su mu zahvalile na ponudi uz riječi da u Nišu imaju sve neophodne lijekove i svu terapiju – kaže isti izvor i dodaje da pretpostavlja da je sve krenulo od priče Miljanine majke Marije, koja je od fanova tražila neke vitamine.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like