Reality

DIVLJALA I PRAVILA PROBLEME – objavljeni šok detalji nakon Miljanine hospitalizacije

0
DIVLJALA I PRAVILA PROBLEME – objavljeni šok detalji nakon Miljanine hospitalizacije, Life.ba

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima uslijed komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

Sada su se u medijima pojavile informacije da je Miljana navodno divljala, čupala kablove i da su ljekari navodno morali da pozovu psihijatra, prenosi Pink.rs.

Miljani je izvađena slezina zbog hematoma koji su nađeni, ali postoje i trombovi u venama što je zabrinulo lekare”, potvrđuje već poznate podatke izvor pa otkriva infromacije za koje se do sada nije znalo:

-Miljani je veoma visok CRP, a leukociti su joj preko 40.000 što je stanje koje prevazilazi granice prosečnog čoveka, Kulićeva je na pragu sepse, a dodatno zabrinjava velika količina tečnosti koja je pronađena u njenom abdomenu -priča on i dodaje da je Miljana navodno čupala kablove i bili su prinuđeni da pozovu psihijatra.

LIFE:  AGONIJI NEMA KRAJA, STIGLA PRIJETNJA ZA KULIĆE! Oglasila se koordinatorica klinike u kojoj je Miljana operisana i poručila OVO

-Miljana je po prijemu u KC divljala i pravila velike probleme doktorima na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju. Čupala je sve sa sebe i kablove i kanile, a lekari su bili prinuđeni da pozovu na hitnu konsultaciju psihijatra, koji je odobrio da Kulićeva dobije kafu i cigarete – tvrdi izvor, pa šokira:
Nakon toga su morali da je vežu i daju sedative – zaključuje izvor.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like