Reality

DRAMA U ŠEPKU: Dalila na meti pljačkaša, sumnja na Dejana, nastradala i Marijana

0
DRAMA U ŠEPKU: Dalila na meti pljačkaša, sumnja na Dejana, nastradala i Marijana, Life.ba

Dalila Dragojević bila je na meti reketaša, koji su joj uzeli 6. 000 eura, koliko je iznosila zarada od Jutjuba dok su ona i njen bivši muž Dejan Dragojević boravili na imanju u Šimanovcima, navodi Pink.rs

Naime, ona je zajedno sa pjevačicom i zadrugarkom Marijanom Zonjić prošle nedjelje otišla na put u Šepak, rodnog mesta oca Huse Mujića. Nije računala na to da bilo ko zna koliko je para uzela od Jutjuba, pa je sav novac prije polaska podigla iz banke i ponijela ga sa sobom. Pored te sume, imala je još neki novac, koji je trošila za osnovne potrebe, a gomilu eura podignutih iz banke čuvala je u neseseru i planirala da ih uloži u estetske korekcije na licu i tijelu. Nije ni sanjala da je njena kuća postala toliko eksponirana i da sada svako zna gdje se ona nalazi, piše Pink.rs.

DRAMA U ŠEPKU: Dalila na meti pljačkaša, sumnja na Dejana, nastradala i Marijana, Life.ba

– Oni su i u vrijeme dok su u bili u spoljnom svijetu super zarađivali od tog kanala, a zamislite koliko se kanal gledao dok su oni bili u ,,Zadruzi”. Tamo su bili svi video-snimci, počev od momenta kada ju je Dejan vjerio, zatim svadba, pravljenja kuće, kućenje, ulazak u ,,Zadrugu 3″, pa u peticu. Riječju, pravi mali rijaliti Dragojevića. Sve se dobro gledalo i zaradili su 6.000 eura u vrijeme dok nisu bili napolju. To su lijepe pare ako uzmete u obzir da nisu stavljali novi sadržaj, već da su ljudi masovno kliktali na stare klipove – počinje priču izvor.

– Dalila je na Instagramu objavljivala svaki korak odlaska u Šepak, što je bila velika greška. Vrebali su je i oni koji ne bi trebalo, s lošim namjerama. Njen tata Huso je bio s Dalilom i Marijanom, koja je došla s njom. Sjedio je kod kćerke do kasno u noć, a onda se spakovao i otišao svojoj kući na spavanje. Sve ovo su posmatrali momci koji su došli da operišu Dalilu i uzmu joj eure. Oni su na jednom od snimaka vidjeli da kuću povezuje garaža i da može iz garaže da se uđe pravo u dnevnu sobu. Tako su u pola noći ušli kroz prozor ostave koju je Dalila ostavila da vjetri, jer nije bila u kući deset mjeseci. Marijana i Dalila su se odsjekle kada su vidjele muškarce sa fantomkama. Oni su banuli u kuću dok su njih dvije sjedile u dnevnoj sobi. Počele su da vrište i bježe: “Nemojte da nas ubijete, molim vas” Možete da uzmete sve što poželite samo nam nemojte nauditi! Evo vam pare! Evo vam nakit! – plakala je Dalila.

LIFE:  Jovana Jeremić brutalna prema Maji Marinković: "U tu rupu nije ubacio samo onaj ko nije htio"

Izvor je otkrio i kako su drugoplasirana zadrugarka i njena drugarica ostale lakše za 2. 000 eura.

– Momsi s fantomkama su samo ćutali, da im ne prepoznaju glasove, vjerovatno! Pokazivali su prstima na pare. Imali su šipke u rukama, kao i noževe! Njih dvije su mislile da će se svakog momenta desiti to da će ih rasporiti. Nije bilo mnogo ubjeđivanja, Dalila je znala šta oni žele. Jasno je bilo da su mislili da ona kod sebe ima velike pare, mislili su da je uzela honorare i da ih je donijela sa sobom. Odnijeli su 6.000 eura od Jutjuba i Marijaninih 2.000 eura koliko je imala kod sebe. Nakon što su ih istresli iz gaća i ojadili za 8.000 eura ukupno otišli su. One nisu spavale poslije toga. Dalila sumnja da je Dejan poslao reketaše, jer je pola para njegovo. On je mogao da vidi preko aplikacije koliko para je leglo na račun. Ona sada sprema osvetu za bivšeg muža i zato ne želi da priča o ovome! Ne želi policiju za vratom, jer joj je osveta draža od svega. Obrisala je sve zajedničke klipove sa kanala koji ima 98.000 pratilaca i počela je da stavlja samo svoj sadržaj. Ona neće da pređe preko tih 6.000 eura i 2.000, koje su uzeli Marijani ni krivoj, ni dužnoj – govori izvor.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like