Reality

(FOTO) BEBICA IZBEZUMLJEN – procurila fotografija Nenada iz bolnice, drži se za glavu

0
(FOTO) BEBICA IZBEZUMLJEN – procurila fotografija Nenada iz bolnice, drži se za glavu, Life.ba

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima uslijed komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

Iako je njeno stanje još neizvjesno, u Miljaninom oporavku je napravljen značajan pomak. Za to vrijeme njeni članovi porodice i dečko Nenad Macanović Bebica konstantno su u bolnici, gdje čekaju najnovije informacije o njenom zdravstvenom stanju.

Sada se na jednoj fan stranici na Instagramu pojavila fotografija Bebice kako najvjerovatnije u čekaonici Urgentnog centra Niš sjedi, a na njegovom licu se jasno vidi zabrinutnost, prenosi Pink.rs.

(FOTO) BEBICA IZBEZUMLJEN – procurila fotografija Nenada iz bolnice, drži se za glavu, Life.ba

-Bolje je. Stanje se popravlja. Ide ka oporavku. Miljana je sada svesna, može da priča i zna da je imala operaciju i da joj je izvađena slezina. Nismo hteli da joj kažemo da je životno ugrožena i da su joj se doktori borili za život da je ne bi potresali, ali za operaciju zna. Stalno smo u kontaktu sa doktorima, ovde smo po 15-16 sati. Ne možemo da uđemo kod nje i da je posetimo zbog korone, ali doktor nam učini da je vidimo preko video poziva. To su dobre vesti, daće Bog da sve bude u redu – rekao je Miljanin otac Siniša.

LIFE:  (FOTO) DALILA OTKRILA KO JOJ JE MOMAK?! Objavila fotografiju na Instagramu, fanovi ubijeđeni da je to on

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like