Reality

(FOTO) Janjuš se pohvalio na Instagramu: Ovo je moj najveći uspjeh….

0
(FOTO) Janjuš se pohvalio na Instagramu: Ovo je moj najveći uspjeh…., Life.ba

Bivši učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš, koji je uništio svoj brak zbog Maje Marinković, potkačio je sve svoje bivše na društvenim mrežama.

Naime, Janjuš je na svom Instagram profilu objavio ironično da je ponosan na sebe zato što su mu sve djevojke bile fakultetski obrazovane.

– Moj veliki uspjeh je što su mi bivše djevojke u poslednjih tri godine bile fakultetski obrazovane i svakoj sam bio drugi. Zato sam ponosan na sebe – bio je ironičan Janjuš i indirektno potkačio Maju koja nije fakultetski obrazovana i kojoj nije bio drugi.

Starletu vrlo vjerovatno riječi bivšeg dečka nisu pogodile, s obzirom da sada uživa u novoj vezi sa Pecom Raspopovićem mužem bivše najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Podsjetimo, Janjuš je bio ubijeđen da mu je neko bacio mađije i da je zbog njih skroz “poludio” za Majom, zaboravljajući u rijalitiju da ima ženu i kćerku. On je priznao da je išao kod jednog čovjeka u selo pored Subotice kako bi ga oslobodio crne magije.

LIFE:  Huso Mujić otkrio koga Dalila voli i koje je vjere Dejan

– I dan danas vjerujem da me je neko zamađijao, bio sam kod nekog čovjeka, pa mi je skidao sve to. Otkad mi je skinuo te magije, ni sa jednom djevojkom koja ima silikone nisam bio. Išao sam tamo negdje kod Subotice, čovjek mi je pomogao i sada kad mi neko spomene silikone nije mi dobro – izjavio je Janjuš nedavno.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like