Reality

“Ja vjerujem da će se ona izvući” Zola se oglasio nakon što je saznao da je Miljana u lošem zdravstvenom stanju

0
“Ja vjerujem da će se ona izvući” Zola se oglasio nakon što je saznao da je Miljana u lošem zdravstvenom stanju, Life.ba

Lazara Čolića Zolu, Miljaninog bivšeg dečka, zatekla je vijest o tome da se ljekari trenutno bore za život njegove bivše djevojke Miljane Kulić.

– Ja verujem da će se ona izvući, jaka je ona. Sve će biti ok, šaljem joj pozitivne misli. Ne sećam se da je imala neki ozbiljniji zdravstveni problem zbog kojeg se ugojila, u principu ugojila se isto ko i ja – hrana kasno uveče… Možda je i na drugi način mogla da izgubi kilograme, ali šta sad da se radi… Nadam se da će biti dobro – rekao je Zola.

Naime, Miljana je zadobila komplikacije nakon operacije smanjenja želuca, a danas su joj u Kliničkom centru Niš hitno izvadili slezinu. Njeno stanje i dalje nije stabilno, ali je Zola optimističan po pitanju Miljaninog oporavka, prenosi Pink.rs.

LIFE:  KONAČNO DOBRE VIJESTI: Miljana Kulić stabilno, ali ima druge probleme

– Samo da mi dete bude dobro pa ćemo lako pričati o tome. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova. Bila je gotovo pred sepsom, nadam se samo da će sve biti u redu – rekla je Marija.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like