Reality

Jovana Jeremić odgovorila Maji Marinković: Na vrijeme je shvatila….

0
Jovana Jeremić odgovorila Maji Marinković: Na vrijeme je shvatila…., Life.ba

Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se i u svom stilu odgovorila bivšoj rijaliti učesnici Maji Marinković koja ju je nazvala “velikom oralnom gromadom”.

– Maja je na vrijeme shvatila da svako ko ulazi u rat sa mnom, da je sve bitke unaprijed izgubio. Ona je još jedna u nizu koja se povukla iz razloga što ona ne može da ide protiv nekoga, ko je u životu uložio svoju čast, obraz i zdravlje da bi bio to što jeste, rekla je Jovana i dodala da je svaki rat protiv nje unaprijed izgubljen.

– Svaki rat protiv Jovane Jeremić je izgubljen rat i te bitke su unaprijed izgubljene bitke. Zato svima savjetujem da se ne igraju sa vatrom, jer moj jezik reže jače i oštrije od bilo kog mača, a moji verbalni rafali pogađaju jače i ciljaju pravo u centar srca – rekla je Jeremićeva i dodala da Marinkovićeva želi reklamu preko nje.

– Što se tiče reklame, Maja je to sve pokušavala preko mog imena. Mnogi su to radili prije Maje, mnogi to rade i poslije Maje, ali nažalost, oni nisu dobili ništa osim diskreditacije. Jedino je raslo moje ime, jer je jedna Jovana Jeremić. A raznih Maji, Paji, Raji, Marijani će biti, ali Jeremić Jovane više nikad neće biti. Ona je unikat, samo jedna. Nije savršena, ali je originalna. Jovana Jeremić – moj jovanizam – u svom stilu je završila voditeljka za Kurir.

LIFE:  "To je čista glupost, ne vjerujem u te laži" Maja Marinković se oglasila nakon navoda da je Peca htio samo avanturu

Podsjetimo, nakon što je Jovana poručila Maji da su “u njenu rupu stavljali samo pravi”, kao i da je “njena glava krasila naslovne strane”, Maja je odlučila da voditeljki uputi još jednu poruku, ovoga puta prijeteću:

– Ovo je previše reklame preko mog imena, jedna je Maja Marinković, da li će to pojedine osobe ikada shvatiti? Ne bih se više bavila ovom temom, sljedeći put vodite računa šta pričate ukoliko ne želite da dolazi do neprijatnih situacija. Pozdrav za moju omiljenu voditeljku Jovanu Jeremić, veliku (oralnu) gromadu, da nastavi da krasi časopise, vjerujem u nju da će uskoro postati zašitino lice “Crtanog magazina”- poručila je Maja Jovani, zbog čega je i dobila voditeljkin odgovor.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like