Reality

Jovana Jeremić otkrila šta joj je rekla Marija Kulić: Kad su je pregledali, vidjeli su….

0
Jovana Jeremić otkrila šta joj je rekla Marija Kulić: Kad su je pregledali, vidjeli su…., Life.ba

Voditeljka Jovana Jeremić sa svojim gostima u emisiji “Novo jutro”, Markom Đedovićem, Dejanom Nestorovićem i Venerom, priča o komplikacijama nakon operacije želuca, konkretno o slučaju Miljane Kulić, koja je hitno iz Niša prebačena u Beograd.

U program se uključila Indira Indi Aradinović, koja je imala sličnih komplikacija, a potom i doktor Dejan Veličković, stručnjak koji je govorio o ovim operacijama.

– Ja sam se u četvrtak čula sa Marijom, nikad neću zaboraviti kako su me dočekali u Nišu, pogodilo me je ovo što se dogodilo. Marija mi je rekla da je krvarila slezina, da joj nisu vjerovali kad je došla, kad su je stavili na to, imali su šta da vide, da je slezina pukla na dva dijela. Marija mi je rekla da je problem što joj nisu dali to za trombocite, ne razumijem se, nisam ljekar. Trebalo je da ostane 15 dana u Turskoj, da je prate – istakla je Jovana.

LIFE:  (VIDEO) "Nema tu više emocija" Dalila progovorila o tome da li može vratiti Dejana

– Danas su morali da je dovezu, vidjeli su još jedan taj tromb. Miljana me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali cigaretu. Rekao sam joj da to ne smije da radi – istakao je Marko Đedović.

– Kao što je rekla Indi, u ovom slučaju su psiholog i psihijatar jako važni. Meni moja kaže, pjevači hoće na to, ona im kaže da prvo moraju da idu na pregled, jer je tu često problem sa samopouzdanjem. Moraš da radiš na sebi – dodala je voditeljka.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like