Reality

Marija Kulić progovorila o Miljaninoj borbi za život, ne izlazi iz bolnice i crkve

0
Marija Kulić progovorila o Miljaninoj borbi za život, ne izlazi iz bolnice i crkve, Life.ba

Ljekari Kliničkog centra u Nišu bore se za život učesnice “Zadruge“, Miljane Kulić, koja je prije 12 dana u Turskoj uradila smanjenje želuca. Kada se vratila u Srbiju, Miljani je pozlilo, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je trenutno pod stalnim nadzorom ljekara i životno je ugrožena.

Po posljednjim informacijama, Kulićeva se oporavlja na odjeljenju intenzivne njege Klinike za anesteziju, poslije operacije kojom joj je uklonjena slezina, potvrđeno je iz Univezitetskog kliničkog centra u Nišu.

Kako je došlo do promjene u Miljaninom zdravstvenom stanju, kontaktirali smo njenu majku, Mariju, koja je u razgovoru za Pink.rs otkrila da konačno može malo da odahne, ali da će tek imati šta da kaže na ovu temu, kada se Miljana potpuno oporavi.

LIFE:  (FOTO) Mnogi zadrugari se oglasili povodom Miljaninog stanja, pljušti podrška sa svih strana

-Malo sam bolje, situacija se malo stabilizovala, pa sam zbog toga malo bolje. Sedim u crkvi, sedim ispred bolnice, idem tamo-vamo. Miljana je bolje, kažu da je bolje, čula sam se njom, šta će da mi kaže… Ne zna šta ju je snašlo, šta može da kaže, važno je da ide na bolje – priča Marija potpuno bez snage, pa dodaje:

-U tu kliniku ni slučajno da je neko išao! Ma, ni slučajno! Tek ću da pričam kad prođe sve ovo, izvinite zaista, nemam snage više da pričam – zaključuje Marija Kulić za Pink.rs.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like