Reality

MIljana izašla iz intenzivne njege, pa pravila probleme: Poznato do kada mora ostati u bolnici

0
MIljana izašla iz intenzivne njege, pa pravila probleme: Poznato do kada mora ostati u bolnici, Life.ba

Miljanu Kulić danas su iz Intenzivne njege Klinike za anesteziju UKC Niš prebacili na odjeljenje Klinike za digestivnu hirurgiju UKC Niš.

– Po nalogu šefa hirurških službi, koji je procijenio da je Miljanino stanje zadovoljavajuće, da su joj parametri bolji, pacijentkinju smo prebacili iz Intenzivne njege u bolničku sobu, koja je također u novoj zgradi Kliničkog centra – kaže izvor.

On navodi da je Miljana jutros bila prilično fina i djelovala je zadovoljno što izlazi iz Intenzivne njege.

– Vjerovatno se nadala da će u sobi moći da dobije cigare i kafu, ali će ona na novom odjeljenju biti pod neprestanim, 24-časovnim nadzorom sestara – priča izvor za medije, koji je dodao da dok je u bolnici to nema šanse da dobije.

LIFE:  (FOTO) NOVA ROMANSA NA POMOLU? - Subotićka oduzima dah novim fotografijama, a OVAJ ZADRUGAR nije ostao IMUN na njene objave

Kako je rekao izvor, procjena je da će i za njeno psihičko stanje biti mnogo bolje da pređe sa intenzivne njege u bolničku sobu, tim prije što dobija svoju redovnu terapiju.

– Miljana će ostati u bolnici sve dok je to potrebno, dok hirurzi i ljekari ne procijene da je dobro, pa i ako to traje do skidanja konaca – rekao je izvor.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like