Reality

Miljani Kulić pozlilo, završila u bolnici: Nije mogla biti na rođendanu sina

0
Miljani Kulić pozlilo, završila u bolnici: Nije mogla biti na rođendanu sina, Life.ba

Sin rijaliti zvijezde Miljane Kulić, mali Željko, danas puni četiri godine.

Međutim, Miljana nije mogla da prisustvuje slavlju koje je za njega i organizovala u jednoj igraonici, gdje su se okupili Kulići ovog popodneva. Miljana se sada oglasila za Pink.rs i objasnila zbog čega nije bila na Željkovom rođendanu, ali i da strahuje za svoje zdravlje nakon operacije želuca, koju je imala u Turskoj. Kulićeva nam je također otkrila da je na putu za Urgentni centar, budući da joj je ponovo pozlilo.

– Sad kad su Željko, mama i tata i moje sestre Tijana i Ana stigli sa rođendana iz igraonice, ja sam podigla Željka. Totalno sam zaboravila da sam operisana, a ne bih smijela da podižem ništa teže od flaše, a njega sam držala u rukama nekih dobrih pet minuta. Vjerujte mi da sam skroz zaboravila da sam operisana, čekala sam ih na ulici, jedva sam čekala da dođu. Sad me je strah da se nije nešto iskomplikovalo, jer sam ga držala u naručju. Mnogo jake bolove imam, krenuli smo pravo u Urgentni centar. Malaksala sam baš… – poručuje Kulićeva i dodaje:

– Mnogo mi je žao što nisam mogla da budem s njima na rođendanu u igraonici. Kupili smo Željku mnogo igračaka. Svi smo mu kupili ponešto. Nenad i ja smo mu kupili autić – rekla je Miljana.

LIFE:  "Samo čekam neke bolje vijesti" Marija Kulić se oglasila i otkrila kakvo je Miljanino stanje jutros

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like