Reality

Nakon tretmana u bolnici pravo u emisiju “Narod pita”: Ivana će večeras ugostiti Milicu i Miću

0
Nakon tretmana u bolnici pravo u emisiju “Narod pita”: Ivana će večeras ugostiti Milicu i Miću, Life.ba

I večeras vas na programu Televizije Pink od 22 sata očekuje druženje sa bivšim učesnicima rijalitija “Zadruga 5”.

U studiju emisije “Narod pita” voditeljka Ivana Šopić pobrinuće se da bivši zadrugari odgovore na sve što zanima milionski auditorijum. Ivana će večeras ugostiti Lepog Miću i Milicu Veselinović.

Lepi Mića kao neko ko ima dosta iskustva u rijalitijima uvijek bez pardona iznese svoje mišljenje o svim škakljivim pitanjima. Baš zato je sjajan sagovornik, pa nema sumnje da će gledaoci i večeras za njega imati zanimljiva pitanja.

Pored Lepog Miće, na pitanja milionskog auditorijuma večeras će odgovarati i Milica Veselinović. Po društvenim mrežama su se ovih dana pojavile informacije da je Milica konačno nastavila dalje i poslije Mensura Ajdarpašića pronašla novog dečka. A svoje fanove ova bivša zadrugarka nedavno je obavijestila o izvjesnoj operaciji koju je imala najavivši brutalne fotke, tako da je vjerovatno korigovala nešto na svom licu ili tijelu. O svemu tome Milica će večeras imati priliku da govori pred kamerama.

LIFE:  Dalila otkriva da li se vraća u Šepak: "Neću da boravim tu, ne da ne mogu sama, ali sve što se dešava me veže za Beograd. Vratiću se ovde, a kuća kao kuća ostaje"

 


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like