Reality

“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze

0
“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze, Life.ba

Nenad Aleksić Ša pod budnim je okom javnosti nakon pomirenja i ponovnog raskida sa Tarom Simov. Ona je pronašla novog parnera, a Nenad je tom prilikom, ispričao kako se osjeća nakon svega.

Spekulisalo se da ste Tara i ti pomirili, nakon čega ste otišli zajedno na more, šta vas je navelo da se pomirite, nakon svega?

“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze, Life.baNeki čudan spoj. Ona i ja smo jedna čudna priča, neobjašnjiva priča. ne znam kako to da objasnim, spojimo se, pa se razvodimo. Zajedno smo, pa nismo, totalno neobjašnjovo – rekao je Ša.

Da li to znači da je još uvijek nisi prebolio, nedavno se desio raskid?

“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze, Life.baNe mogu da kažem da ne osećam, samo nismo zajedno, to je to – rekao je Ša.

Tara je objavila da ima novog partnera, uveliko kači slike sa njim, da li ga možda poznaješ?

“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze, Life.baNe bih to da komentarišem – kazao je Ša.

Nedavno se pojavila vijest da je Tara opet dobra sa bivšim dečkom Matejom Matijevićem, kao i da su se zatekli na na istom mjestu, tokom noćnog provoda, koji je tvoj komentar?

“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze, Life.baMislim da nisu bili zajedno, samo su se zatekli na istom mestu. Nemam šta da dodam na sve to, jednostavno nismo više zajedno – kazao je Ša.

Da li si našao neku djevojku, nakon okončanja veze sa Tarom?

“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze, Life.baJa sam objavio sliku sa drugaricom, svi su mislili da je devojka. Iznervirao sam se, pa sam okačio sliku. Nemam trenutno želju da budem sa nekoim. Mogu samo da kažem da je to bio inat Tari – rekao je Ša.

“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze, Life.ba

Da li si nakon svega razočaran u nju?

“Ne mogu da opišem kako se osjećam” Ša u emisiji iskreno progovorio o osjećajima prema Tari, pa priznao kako se osjeća zbog njene nove veze, Life.baNe mogu da kažem da nisam razočaran, ne mogu da opišem kako se osećam. Nisam očekivao ovo – zaključio je Ša za Pink.rs.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like