Reality

“Neka rade šta hoće” Oglasila se Slovenka, pa otkrila sve o odnosu Aleksandre i Dejana

0
“Neka rade šta hoće” Oglasila se Slovenka, pa otkrila sve o odnosu Aleksandre i Dejana, Life.ba

Njih dvoje se ne razdvajaju, svakodnevno se sa svojim vjernim pratiocima druže na popularnim socijalnim platformama gdje snimaju svoju svakodnevicu, a kako zaista funkcionišu van rijalitija za Pink.rs ispričala je Slovenka Nikolić, Aleksandrina majka.

-Moja Aleks i Dejan su super, baš odlično funkcionišu. Ne bih vas lagala, stvarno – mnogo se slažu, fino, lepo, dobro… Nema tu negativne energije – priča Slovenka, koja je oduševljena novim zetom Dejanom.

-Upoznala sam ga, bio je ovde kod nas. Super je dete, kad ustane – raspoložen, nasmejan! Ja sam oduševljena Dekijem, pravo da vam kažem. Vrlo pametno dete, volela bih da ostanu zajedno. Hvala Bogu, slažu se dobro. Dogovaraju se, ja im se ni u šta ne mešam, nisam taj tip.

Na pitanje da li je zadovoljna kako je njena kćerka prihvaćena u Veterniku, Dejanovom rodnom mjestu, Slovenka kaže:

-Mislim da su je Dragojevići baš lepo prihvatili, pogotovo baka, baka je mnogo voli. Moja Aleks je oduševljena kada ode u Veternik tamo, kod njih, bude joj jako lepo – prave roštilj, imaju mace tamo, bude im zanimljivo… Baka, Bilja, svi su tamo prema njoj okej – priča Aleksandrina majka, koju smo pitali i da li je strahovala da je Dejanovi neće prihvatiti, poučena iskustvom Dalile, njegove supruge.

LIFE:  (VIDEO) Dejan napokon pokazao kako izgleda soba koju je napustio prije pet godina

– Da vam kažem nešto, ko drugom jamu kopa, sam će u nju upasti. Ja znam to iz iskustva, nikada nikome nisam poželela loše, ni najvećem neprijatelju. Bogu mu presudi, ja nikome. Ljudi su ljubomorni na njih dvoje, na Aleks i Dejana, ali oni su stvarno kao jedno, verujte mi.

Dejan i Aleksandra uskoro odlaze na prvo zajedničko ljetovanje, te smo pitali Slovenku da li bi voljela da joj po povratku saopšte vijesti da joj je ćerka u blagoslovljenom stanju.

– Neka rade šta hoće. Ja živim za taj dan, da dobijem unuče od Aleksandre. Ja nju volim bolesno, bolesno sam vezana za nju – rekla je Slovenka za Pink.rs.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like