Reality

Oglasila se Miljana: Evo šta je rekla i na koga je ljuta

0
Oglasila se Miljana: Evo šta je rekla i na koga je ljuta, Life.ba

Miljana Kulić pobijedila je smrt i konačno se probudila iz vještačke kome u kojoj su je ljekari u Kliničkom centru u Nišu držali, zbog operacije prilikom koje su joj odstranili puknutu slezenu.

Ona se sada prvi put oglasila nakon drame i istakla da je veoma ljuta na turske ljekare koje smatra odgovornim za svoje stanje i priznala da je svjesna da ju je korak dijelio do smrti.

Na pitanje kako se sada osjeća i da li je svjesna šta joj se dogodilo, Miljana kaže:

– Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, htjeli su da im budem zaštitno lice za Balkan, a umalo sam umrla. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju- kaže Kulićeva i opisuje kako sada izgleda njeno tijelo:

– Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobijediti i da će sve biti dobro. Daju mi lijekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskomplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju – kaže popularna rijaliti učesnica koju su turski ljekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije skraćivanja želuca:

LIFE:  DOKTORI VODE BORBU S MILJANOM KULIĆ! Ne prestaje biti agresivna jer joj ne žele dati OVO

– Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavjetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovdje su doktori sjajni, brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dijete – zaključila je Miljana.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like