Reality

OVO STE JEDVA ČEKALI! Večeras u emisiju ‘Narod pita’ stižu Dejan Dragojević i Filip Car

0
OVO STE JEDVA ČEKALI! Večeras u emisiju ‘Narod pita’ stižu Dejan Dragojević i Filip Car, Life.ba

I nedjelja veče rezervisana je za druženje sa starim učesnicima rijalitija “Zadruga 5”. Bivše stanare Bijele kuće voditeljka Dušica Jakovljević dočekaće u studiju Televizije Pink, a publika ima priliku da pita baš sve što je zanima.

U studij TV Pink dolazi pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević. Nakon kratkog odmora u Budvi sa bratom Davidom, Dejan se ne odvaja od djevojke Aleks Nikolić, a publika ima prilike da ga pita sve što je zanima.

Pored Dejana, večeras će na pitanja milionskog auditorijuma odgovarati i Filip Car! Još tokom rijalitija, kao i na samom finalu Dejan je Cara oslovljavao sa “zete”, a kako će proteći ovaj susret ostaje da ispratimo.

LIFE:  (FOTO) DA LI JE I VIKI MORALA POTPISATI UGOVOR?! Uhvaćena s Takijem kako izlazi iz stana i odlazi u nepoznatom pravcu

Zato ne propusite priliku da se večeras uključite u emisiju “Narod pita” i pitate Dejana Dragojevića i Filipa Cara sve što vas zanima. Emisija “Narod pita” počinje večeras, nešto poslije 22 sata, uživo na televiziji Pink! Sve što ste propustili pronađite na najbržem portalu u zemlji – Pink.rs!


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like