Reality

PALA ODLUKA! Dejan i Aleksandra neće živjeti u Veterniku

0
PALA ODLUKA! Dejan i Aleksandra neće živjeti u Veterniku, Life.ba

Dejan Dragojević ipak je odlučio da se uskoro preseli iz porodične kuće u Veterniku, a podršku mu je odmah pružila i Aleksandra.

Ona je često odlazila kod njega u Veternik, ali njih dvoje tamo nemaju potpunu privatnost što je počelo da im smeta. Kako je otkrila, Aleksandra će sada iznajmiti stan u centru Beograda kako bi joj sve bilo blizu, a Dejan je predložio da nađu malo veći stan kako bi tu zajedno živjeli kada se vrate sa ljetovanja.

Naime, Dejan je riješio da radnim danima bude sa Aleksandrom u Beogradu, a vikende će provoditi u Veterniku sa svojom porodicom. Biljani se u početku nije dopala ta ideja, jer se boji da se Dejan ne preseli za stalno u Beograd, ali je pričao sa njom i obećao joj da nema potrebe da brine i da se plaši da će ga izgubiti. Već su počeli da traže adekvatan stan, a Aleks je presretna što je Dejan prihvatio da žive zajedno.

LIFE:  Ša šokirao sve priznanjem o pomirenju sa Tarom

-Sve ide sponatno i polako. Deki mi je mnogo falio kada je bio na moru sa Davidom, imala sam osjećaj kao da smo razdvojeni mjesec dana, a ne pet dana. Navikli smo da budemo zajedno, da o svemu razgovaramo. Jedva čekam da odemo na more, da budemo sami i da se posvetimo isključivo jedno drugom, a poslije toga da pređem u novi stan u kojem ćemo zajedno da uživamo – rekla je Aleksandra.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like