Reality

SINIŠA SE OGLASIO, PA PRIZNAO ŠTA SU SAKRILI OD MILJANE: “Miljana je sada svjesna”

0
SINIŠA SE OGLASIO, PA PRIZNAO ŠTA SU SAKRILI OD MILJANE: “Miljana je sada svjesna”, Life.ba

Iako je njeno stanje još neizvjesno, u Miljaninom oporavku je napravljen značajan pomak, prenosi Pink.rs.

– Bolje je. Stanje se popravlja. Ide ka oporavku. Miljana je sada svesna, može da priča i zna da je imala operaciju i da joj je izvađena slezina. Nismo hteli da joj kažemo da je životno ugrožena i da su joj se doktori borili za život da je ne bi potresali, ali za operaciju zna. Stalno smo u kontaktu sa doktorima, ovde smo po 15-16 sati. Ne možemo da uđemo kod nje i da je posetimo zbog korone, ali doktor nam učini da je vidimo preko video poziva. To su dobre vesti, daće Bog da sve bude u redu – rekao je Siniša.

LIFE:  (VIDEO) Jovana Jeremić plače i jeca: Zbog Maje Marinković prijete mi Belivukovi ljudi

Kako je Kurir nezvanično saznao, kada se Miljana probudila iz kome prvo što traži je da vidi majku, i da dobije kafu i cigaretu.

– Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi prvo što kaže jeste: “Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru” – kaže izvor.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like