Reality

VEČERAS U ‘NAROD PITA’ OČI U OČI MC ALEX I GRUJA – Odgovarat će na goreća pitanja i na sve ono što zanima regiju

0
VEČERAS U ‘NAROD PITA’ OČI U OČI MC ALEX I GRUJA – Odgovarat će na goreća pitanja i na sve ono što zanima regiju, Life.ba

Večeras će Darko Tanasijević u studiju ugostiti Nikolu Grujića Gruju i MC Alex. S njima će komentarisati neke od najpoznatijih i gorućih tema tokom rijalitija, ali nakon i izlaska.

Imat ćete priliku ispratiti sve ono o čemu se pričalo mjesecima i sve teme koje su tresle Bijelu kuću bit će objelodanjene.

Gruja je ‘Zadrugu 5’ obilježio prevarom svoje supruge s Mimas, iako je ta ljubav rezultirala negativnim ishodom. Komentarisat će o svom životu nakon rijalitija, odnosu sa suprugom i djecom i odnosu s Mimom.

MC Alex je poznata po svojoj tajnoj gej vezi s Matorom koju je vješto pokušavala sakriti tokom cijelog rijalitija. Nažalost i to je došlo do očiju publike, pa je ta veza otkrivena i vrlo brzo završena.

LIFE:  (VIDEO) Mića rekao šta mislili o prijateljstvu: Marijana će trajati kod Dalile dok....

Sve ono što vas zanima, imat ćete priliku ispratiti večeras u emisiji ‘Narod pita’ koja počinje večeras nakon AmiG Showa na Pink kanalu, a ukoliko ne možete ispratiti tako pratite naš portal Life.ba za sve vijesti.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like