Reality

(VIDEO) “Ja ne želim da se trpam” Dino iskreno progovorio o prijateljstvu s Dejanom, Luks ga sasjekao na samom početku

0

U toku je emisija “Narod pita”. Pušten je ljubavni klip Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, nakon čega je vodteljka Dušica Jakovljević ugostila i Dina Dizdarevića u studiju, koji je kasnio na sam početak emisije, prenosi Pink.rs.

Izvinjavam se što kasnim, krenuo sam na vrijeme, ali devet sati sam bio u gužvi – rekao je Dino.

Dino, kako gledaš na sve poslije “Zadruge”? – pitala je Dušica.

(VIDEO) “Ja ne želim da se trpam” Dino iskreno progovorio o prijateljstvu s Dejanom, Luks ga sasjekao na samom početku, Life.baŠto se tiče mene, mogu da kažem da sam zadovoljan svojim učešćem i da sam zadovoljan komentarima. Najviše se družim sa Dejanom i Davidom, bio sam u Novom Sadu – govorio je Dino.

-Bio si u početku, sad te ne vidim – ubacio se Luks.

(VIDEO) “Ja ne želim da se trpam” Dino iskreno progovorio o prijateljstvu s Dejanom, Luks ga sasjekao na samom početku, Life.baZato što ima emisije, uvijek je po emisijama. Sutra idem kod njega, stalno se čujemo – pravdao se Dizdarević.

-Ja ne vidim da si ti išao sa njima u Budvu – rekao je Sale.

(VIDEO) “Ja ne želim da se trpam” Dino iskreno progovorio o prijateljstvu s Dejanom, Luks ga sasjekao na samom početku, Life.baJa ne želim da se trpam, njih dvojica su se dogovorili – rekao je Dizdarević.

-Ja mislim da su ga iskulirali – dodao je Luks.

(VIDEO) “Ja ne želim da se trpam” Dino iskreno progovorio o prijateljstvu s Dejanom, Luks ga sasjekao na samom početku, Life.baJa vjerujem i da Dejan želi da bude nasamo sa Aleks, bilo bi i glupo da sam ja tu. Njih dvojica su mi najviše pomogli poslije “Zadruge”, pogotovo David. On je mene dočekao, bio sam tamo pet ili šest dana – objasnio je Dino.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like