Life newsReality

(VIDEO) Jovana Jeremić plače i jeca: Zbog Maje Marinković prijete mi Belivukovi ljudi

0
(VIDEO) Jovana Jeremić plače i jeca: Zbog Maje Marinković prijete mi Belivukovi ljudi, Life.ba

Jovana Jeremić otišla je sa kćerkom Leom na odmor u Crnu Goru, ali se taj put pretvorio u “pakao” zbog jezivih prijetnji nepoznatog muškarca.

Povod da se voditeljki putem pretećih poruka obrati izvesni mafijaš, koji se predstavlja kao član klana Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja, jeste njena svađa sa Majom Marinković.

Kako je Jovana rekla, s prijetnjama je počeo u dva noću, a pozvao se na Tamaru Đurić i rekao kako je od nje dobio broj telefona.

Ekipa portala “Telegraf.rs”, srela je voditeljku na plaži vidno uznemirenu i u suzama. Iako kaže da se ne plaši, nije joj svejedno zbog poruka koje je primila.

– To su najgore moguće prijetnje, počele su prije 3,4 dana. One su posljedica mog obračuna sa Majom Marinković gdje sam rekla šta mislim, nisam uprila prst u nju, samo da je k***a uvek k***a. Nastala su naša prepucavanja. Maja nije uspjela verbalno da dosegne moj nivo, jer velike su tu razlike u obrazovanju, intelektu i stilu života. Maja je meni draga ovako, ali nije smjela da udara na mene. Ona je rijaliti učesnica, ja sam intelektualac koji je za ovu državu mnoge pozitivne stvari uradila. Kako nije uspjela da se obračuna sa mnom, ona je kontaktirala mafijaše vezane za Velju Nevolju, nekog Koljača – počela je Jovana i otkrila dio sadržaja tih poruka.

LIFE:  PECA SE PRVI PUT OGLASIO NAKON SKANDALA! Priznao da je s Majom prava i iskrena ljubav, pa otkrio šta će uraditi s Aleksandrom

Kopmpetan razgovor sa voditeljkom Pinka pogledajte na ovom linku.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like