Reality

(VIDEO) Miki o Dejanu i Dalili: Rekao sam Filipu da će od dva najodvratnija lika….

0
(VIDEO) Miki o Dejanu i Dalili: Rekao sam Filipu da će od dva najodvratnija lika…., Life.ba

U toku je emisija “Narod pita”, koju vodi Ivana Šopić.

Njeni večerašnji gosti su Miki Đuričić i Nikola Grujić Gruja.

– Tviter gori, pitanje glasi: Kako Miki komentariše to što je Dejan u emisiji poželio gledateljki da želi da doživi sudbinu Jelene Marjanović – glasilo je pitanje.

– On je jako brutalan. Vjerujem da se na kraju pokajao, ali je svima je govorio jako ogavne stvari. Janjušu je govorio da je beskućnik, Mensuru je rekao da mu se pi*a na očev grob. On je Mensura stalno udarao na bolnu tačku, a on mu je to oprostio. Ja mu nikada tako nešto ne bih oprostio. To za mene nije iznenađujuće. Postavlja se pitanje zašto je Dalilu podsećao na dijete, a poslije je rekao da dijete nije ni želio. Pa, kad si onda lagao? Dalila jeste najgora prema njemu, ali mene zanima šta fin dečko radi pored nje? Ćutao je o svemu i na kraju izieo mišljenje o njoj. Trebao je Filipa da slavi kada mu je otvorio oči kakva mu je žena. Njegova surovost je mene uvek nervirala. Ja sam rekao  Filipu da će od dva najodvratnija lika napraviti žrtve, znao sam da će se to desiti. Dalila i Dejan su bili profesionalni komentarori, svakoga su verbalno utukli. Kada je došlo na njih red, onda su se bunili. Dejan je uvek bio buralan, ja ne znam ništa o njihovom životu, osim onoga što su pričali tokom rijalitija, dok se Dejan bavio rijalitijem prije nego što je ušao u rijaliti – rekao je Miki.

LIFE:  (VIDEO) Sandra priznaje kako je izgledala veza s Anđelom, Đedović otkriva da ga je Car zvao da pita kako je izgledao susret Anđela i Dalile


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like