Reality

(VIDEO) “Reći ću da smo oboje krivi” Ša priznao sve o posljednjem pokušaju veze s Tarom, pa se pokajao zbog ružnih riječi

0

U toku je emisija “Narod pita”. Nakon što je odgledan prilog o rusvaju koji su napravili Tara Simov i Nenad Aleksić Ša tokom jedne od emisija “Gledanje snimaka”, on je komentarisao njihov turbulentan odnos, prenosi Pink.rs.

(VIDEO) “Reći ću da smo oboje krivi” Ša priznao sve o posljednjem pokušaju veze s Tarom, pa se pokajao zbog ružnih riječi, Life.baJezivo je to, jezivo je kad čujem šta joj izgovaram. Jeziva je ona, jeziv sam ja – rekao je on.

Kako je izgledalo u spoljnom svijetu? – upitala je Dušica Jakovljević.

(VIDEO) “Reći ću da smo oboje krivi” Ša priznao sve o posljednjem pokušaju veze s Tarom, pa se pokajao zbog ružnih riječi, Life.baProšle godine surovo, ove godine najidealnije do sad. U odnosu na sve ono i sve ovo, najbolje do sad – nastavio je Ša.

Što ste ste onda razišli? – pitala je Dušica.

(VIDEO) “Reći ću da smo oboje krivi” Ša priznao sve o posljednjem pokušaju veze s Tarom, pa se pokajao zbog ružnih riječi, Life.baNe treba mene da pitaš. Ja ovo nisam gledao otkako sam izašao i ja sam u šoku šta ja izgovaram. Šta u besu izgovoriš osobi koju voliš… Užasno. Ja da mogu da izbrišem ovaj klip i ovo, izbrisao bih. Ja sam nekako došao smoren, lagan jesam, jer sam u fazi šta više? Najgore što sam upamtio su moje reči. Ja ne mogu da verujem, ne sećam se ovoga. Biću okej i reći da smo oboje krivi – nastavio je reper.

(VIDEO) “Reći ću da smo oboje krivi” Ša priznao sve o posljednjem pokušaju veze s Tarom, pa se pokajao zbog ružnih riječi, Life.baMislim da Ša lupa gluposti. On je uvek išao srcem prema Tari, a ona đonom. Bio je tolerantan, spuštao ramu – dodao je Luks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like