Reality

(VIDEO) “Sad smo sami, možda se i poljubimo” Dejan otkrio kako se osjeća pred susret s Carem, pa se dotakao Dalile i njene nove veze

0

U večerašnjoj emisiji “Narod pita” gosti su Dejan Dragojević i Filip Car, a pred početak emisije obavili smo intervju sa njim. Prvo smo ga upitali kako se osjeća pred susret sa Carem, prenosi Pink.rs.

-Ne znam kako će biti, onako, kao i uvek. Nemamo mi oko čega da se raspravljamo. Možemo oko mišljenja, pa on meni, ja njemu, za svađom nema potrebe. Ako dođe do svađe, to nam je najmanji problem. Mi smo već bili u emisiji, ništa strano. Sad smo sami, možda se i poljubimo (smeh) – rekao je Dejan.

– Da li si gledao emisiju kad su Dalila i on bili gosti u “Narod pita”?

-Nisam, gledam da mozak odmorim od rijalitija. Malo nešto ispratim, gledam da prebacim. Čitam šta izbaci Pink.rs – rekao je Dejan.

– Dalila je za naš portal rekla da će tražiti pola imovine?

-Šta će joj pola imovine, kad sam joj ja dao celu? Nema pravo niko nikome ništa da uzima, niti ću ja šta da tražim od nje, niti ona treba da traži nešto od mene. Neka živi život – rekao je Dragojević.

LIFE:  (FOTO) BUBA CORELLI RIJEŠIO DA UZME SVE DEJANOVE DJEVOJKE! Nakon Dalile, bacio oko i na Aleksandru Nikolić

– Da li si možda video današnje vesti, svi bruje o tome da je navodno ušla u vezu sa Anđelom?

-Pa, nisam. U suštini, ne interesuje me to, svako živi svoj život. Kako će netko to podneti? – našalio se Dejan, pa dodao:
-Koga boli uvo više – dodao je Dragojević.

– Da li ste ti i Aleks isplanirali odmor?

-Planiramo jedno desetoro dece do kraja septembra… Planiramo sve, ali imamo emisije, idem u sedam ujutru u Novi Sad, dok legnem, pa opet Beograd, pa opet Novi Sad. Više sam u kolima i na auto-putu. Treba da se organizujemo malo bolje, kod nas je topina, sve je okej, najnormalnija veza – istakao je Dragojević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like