[video - foto] Čarobna RnB noć na bazenima Termalne rivijere

- Advertisement -

Brown Sugar RnB je sinoć još jednom pokazao da pomjera granice zabavnog života.

Treća specijalna edicija u saradnji sa Red Bullom je definitivno potvrdila da se za dobru zabavu, pored inovativih lokacija i audio vizuelnih efekata može napraviti vrhunska atmosfera sa domaćim snagama.

https://www.instagram.com/p/BznTj26nVKQ/

Novi koncept dnevnog i noćnog eventa uz kupanje u bazenu se pokazao kao pun pogodak za veliki broj mladih ljudi, koji su iskoristili priliku i uživali u čarima bazena uz popularne RnB hitove. 

Nakon zalaska sunca ovoj velikoj grupi ljudi se priključila ekipa koja nije za kupanje, ali je definitivno uživala u prelijepom ambijentu bazena Termalne rivijere u Sarajevu.

Uz veliki broj bazena, audio vizualne efekte, i najveće RnB hitovi koje su Merakoon i Dj Soul savršeno “umixali”, prisutni su imali osjećaj kao da su na setu snimanja popularnih RnB spotova koje gledamo na TV ekranima.

PROČITAJTE JOŠ:  Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera

Noć su upotpunili specijalni gosti, dvojac iz Helem Nejse grupe, Gago i Stihi koji su svojim hitovima oduševili prisutne. Pored njih mlada ekipa iz Fresh Generationa je izvela plesnu tačku, a njima se pridružila i regionalna pobjednica Red Bull Dance Your Stylea SHZA sa Tarikom i Dženi. Katarza i MC Geko su svojim prepoznatljivim provokativnim nastupom ovoj čarobnoj noći dali poseban štimung.

“I dalje smo pod utiskom, i želimo se svima zahvaliti za fantastičnu noć. Ekipa je bila odlično raspoložena i rasplesana, a prije svega mnogobrojna. Od samog početka vidjelo se da će se party rasplamsati, i tako je i bilo. Helem Nejse, Katarza i Geko odlično su se uklopili i iznenadili goste nastupom, a najbolji BH plesači dodatno su podigli atmosferu. Sad idemo pripremati i nova izdanja, i možemo reći da su u pripremi eventi u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci. Jedva čekamo nova druženja sa prejakom Brown Sugar RnB publikom.” izjavili su Merakoon i Dj Soul nakon eventa.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu "Šalji piće"

Na kraju ove čarobne RnB noći, može se zaključiti da Sarajevo postaje glavni centar RnB zabave u regiji i za očekivati je da na buduće evente dolaze mladi iz regiona, kao i to da Brown Sugar RnB evente gledamo i izvan granica BiH.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...