Event & Zabava

[video - foto] Helem nejse u rasprodanom klubu najavili izlazak novog albuma

0

Sinoć se u prepunom klubu Underground održao koncert sarajevske grupe Helem nejse. Pretrpani klub je bio pun nevjerovatne energije mladih ljudi koji su uživali u jednom od najboljih nastupa ove mlade sarajevske grupe.

 Bend je nastupio u punom sastavu, pa su pored dobro poznatih MCva, Stihomira i Gage, na bini bili DJ Toshi Domaćin, bubnjar Richard Tries Osmi i bass gitara Mara iz Mostara. Nastup su započeli pjesmom Nedjelja, Fudbalska i Debili. Uzavrelu atmosferu su začinili gostovanjem Shtele iz Capital City Crewa na pjesmi Espanjola, te free style nastupu gdje su se uz Geku na bini pojavila i dva mlada MCa.

 Koncert je trajao više od devedeset minuta, a završili su sa svojim najvećim hitom Kabadahija. Cijelu noć su imali odličnu komunikaciju sa publikom, pa su na šaljiv način na kraju poručili da bi izašli na bis kada bi imali još svojih pjesama. Sa bine su najavili da novi album izlazi 24. marta, 2019. godine i najavili da odmah po izlasku novog albuma kreću na novu turneju koja će uskoro dobiti svoje ime.

 „Svirali smo kod kuće, to je uvijek najteže. Sretni smo da smo pred nevjerovatnom energijom koju nam je publika dala na najbolji mogući način zatvorili Dženo tour. Spremni smo za novu turneju koju pripremamo odmah nakon izlaska novog albuma, uskoro ćemo o tome obavijestiti javnost“, izjavili su nakon koncerta ne krijući oduševljenje energijom koju im je publika dala u prepunom klubu. 

LIFE:  Foto: Helem nejse odličnim nastupom u Tuzli nastavljaju turneju

Nastup je realizovan pod etiketom Red Bull Music, a ljubitelji hip hopa u Sarajevu, već 21.3. u sklopu Red Bull RapLika hip hop night programa mogu uživati u nastupima Maysia, Gloria Boateng, Nepthys i DJ Soula.

Foto: Sulejman Omerbašić

Facebook komentari

“Heroine iz sjene”: Najuspješnije žene u BiH bit će nositeljice titule “Snaga izvrsnosti”

Prethodni članak

NK Jedinstvo – Migranti su naši igrači i navijači, s njima dijelimo svakodnevnicu

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava