Vještice, vampiri i ostale nemani u Domu mladih (u slikama)

- Advertisement -


Sinoć je od 21h i 30 min, pa do kasno ujutro Amfiteatar Doma mladih bio okupiran vješticama, vampirima, mačkama, Crvenkapicama, pčelicama, gejšama i još kojekakvim bićima. Naime Udruženje Centrala vodova organizirala je nevjerovatan party povodom Noći vještica.

Posjetitelje su zabavljali 4Jays – Audio InFunktion (Nenad Kovačević), Billain (Adis Kutkut), Zlijay (Zlatko Duraković) i El Karinho (Damir Karišik) uz savršene vizualne efekte Repetitor VJz dvojca, Sandina Međedovića i Davora Vidovića.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

Maske, lude ideje i dobro raspoloženje su bili poželjni, mada je među maskiranom ekipom bilo i onih koji su u zabavi uživali bez maskiranja. Maske koje su najviše kotirale su: zle Crvene kraljice iz Alise u Zemlji čuda, Jockeri, vještice i zombiji.

Najmaštovitije maske i najbolji plesači su nagrađeni. Prvo mjesto nagrađeno je putovanjem u Grčku sa Sol Azurom, a drugo, treće i četvrto mjesto dobili su vrijedne Canyon nagrade. Šest najboljih plesača nagrađeno je novim Cacharel parfemom Amor Amor Forbidden Kiss. Pored njih nagrade su dobili i  najsretniji posjetitelji partyja. Prva tri posjetitelja koja su ušla u Amfiteatar dobili su mirisne Dr. Pasha poklone, a 13 osoba koje su pronašle kutije sakrivene na različitim lokacijama u Amfiteatru nagrađeni su Canyon slušalicama, web kamerama, zvučnicima…

PROČITAJTE JOŠ:  Dean Kotiga prvi put u Tuzli: Kvizmajstor je gost Sajma kafe i čokolade

[nggallery id=553]

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...