Event & ZabavaKultura

Za Dan žena u Mostaru hit komedija „Kako i zašto ubiti muža?“

0

Zbog velike zainteresiraranosti publike za Dan žena, 8. marta u Mostar ponovo stiže hit komedija „Kako i zašto ubiti muža?“

„Drage dame, proslavite Dan žena sa stilom“, poručila je ekipa predstave koja biti prikazana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

Komedija o milion razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik „Kako i zašto ubiti suprugu“. Autor tog djela, talijanski književnik Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, nakon čega je uslijedio i priručnik namijenjen ženama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će otkriti koji tip muškarca im je predodređen. Tu će se naći različiti tipovi muževa, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena….

Komedija je odigrana na brojnim pozornicama, a duhoviti verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta. Ulogu muža tumači Peđa Damjanović, koji ima zapaženu ulogu u zabavnom glazbeno-igranom programu „Čađava mehana“.

Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević. Reditelj predstave je Radomir Rade Vukotić koji je diplomirao 1975. godine na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića i odmah po stjecanju diplome postao stalni član Pozorišta na Terazijama.

Facebook komentari


Manchester United posljednji četvrtfinalist FA kupa

Previous article

Athletic Bilbao i Real Sociedad u finalu Kupa kralja

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *