Event & Zabava

‘Zabranjeno pušenje’ nastupa na 1. Travnik Summer Festu

0

Srednjovjekovna tvrđava Stari grad u Travniku u kolovozu će ugostiti 1. Travnik Summer Fest na kojem će se publici predstaviti DJ-evi, kazališni glumci i stand up komičar, a nastupit će i popularni band Zabranjeno pušenje.

Organizatori ističu kako im je namjera da ovaj dvodnevni festival doprinese razvoju turističke ponude Travnika i središnje Bosne.

– Namjera nam je visoko pozicionirati Travnik na festivalskoj mapi te doprinijeti procvatu turističke i kulturne ponude ovog grada i središnje Bosne. U goste nam dolazi popularna grupa Zabranjeno pušenje koja će u čarobnoj atmosferi tvrđave Stari grad napraviti koncert za pamćenje – kazao je Feni predsjednik Udruge “Pront” Ivica Džambas.

LIFE:  Koncertom Gudačkog orkestra Muzičke akademije otvorene 24. 'Baščaršijske noći'

U organizaciji festivala, također, sudjeluju Zavičajni muzej Travnik i Udruga “Klik”, a osim Zabranjenog pušenja, nastupit će i lokalni izvođači, glumci kazališta Korifej, dok će stand up komičari upriličiti show “Made in Bosnia”.

– Također, napominjemo kako će tijekom festivala, biti angažirani 50 ljudi s kojima će biti potpisan ugovor o djelu, tako da i na taj način pomažemo lokalnoj zajednici – naglasio je Džambas.

Travnik Summer Fest bit će održan 3. i 4. kolovoza.

Fena

Facebook komentari

Hoće li Sarajevo i Široki Brijeg igrati treće međusobno finale Kupa BiH?

Prethodni članak

Mirsad Terzić pred duel s Finskom: Utakmicu očekujemo uz veliki respekt prema protivniku

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava